| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
| بخش قوانین سایت لطفا قبل ار هرگونه ارسال قوانین سایت را با دقت مطالعه کنید.
توجه: این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد. لذا هرگونه بحث سیاسی و انتخاباتی و همچنین موارد غیر اخلاقی و ضد دینی در این انجمن ممنوع است. |
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (permalink) | |||||||||
| مدیریت کل سایت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: یه جای خوب
سپاسگزاری ها: 49,870 در 9,261 پست 34,133 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 2 درجه: 67 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2489 / 2489 قدرت محبوبیت: 1012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | به نام ایزد یکتا مواد آیین نامه: ماده 1- تبلیغ لینک سایتها و وبلاگهای کامپیوتری فارسی زبان، سایتهای سیاسی ، پ و ر ن و و غیر اخلاقی و سایتهای مخالف مقررات سایت و جمهوری اسلامی برای همه اعضای سایت بطورکلی ممنوع بوده و در صورت مشاهده با کاربران متخلف برخورد خواهد شد. ماده 2-;کاربران ویژه مجازند در مورد لینک وبلاگها و سایتهای غیر مربوط به مباحث ماده 1در امضای خود از لینک تبلیغ سایتها و وبلاگهای شخصی ، اجتماعی ، موزیک و گرافیک استفاده نمایند. تبصره1- تبلیغات سایتهای انتفاعی و همچنین تبلیغ خرید و فروش و تعمیرات در امضا ممنوع است. هرگونه تبلیغ مربوط به این موارد تنها در لوگو های تبلیغاتی بالای سایت قابل اعمال است. تبصره 2- لینکهای اعلام شده باید با فونت های معمول و سایز عادی در امضا وارد شوند در غیر اینصورت توسط ناظمان ویرایش خواهد شد. ***************** تنبیهات:در صورت مشاهده تخلف بار اول امضا توسط ناظمان سریعا" ویرایش شده و به کاربر توسط پیام خصوصی ( و یا در ویرایش امضا) تذکر داده خواهد شد. درصورت تکرار یک کارت زرد میگرند و در صورت مشاهده دوباره یک کارت قرمز که برای یک ماه اجازه ارسال پست را ندارد. تبصره : در مورد سایتهای سیاسی ، مخالف قوانین سایت و جمهوری اسلامی ، پ و ر ن و و غیر اخلاقی نیازی به تذکر نیست . امضا ویرایش شده و کاربر فورا" موقوف دائم خواهد شد | |||||||||
| |
| 37 کاربر از Arman بابت این پست سپاسگزاری کرده اند | A Z A M, Amir, Amirreza, Anderson, Arman, Atonement, Catwom@n, Constantine, DeltaGuard, Farhad Shirazi, Farzan, H A N I E H, It Information, Itech Mobile, J a s m i n, jack sparrow, Mehdi ITC, mehdi6868, Milad_M, mina-67, MohsenIT, mom119, Navid, NooNoo, Obka, reaz110, Reza, S&H, Sawyer, sina1359, Tina_silent, Venez, xp3_behroz, درفش کاویانی, سيبيل |
| | #2 (permalink) | |||||||||
| مدیریت کل سایت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: یه جای خوب
سپاسگزاری ها: 49,870 در 9,261 پست 34,133 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 2 درجه: 67 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2489 / 2489 قدرت محبوبیت: 1012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | با سلام ویرایش دوم قوانین را اضافه میکنم. ماده 3- به کار بردن نام- شماره تلفن و ایمیل افراد دیگر بدون اجازه کاربر خاطی ممنوع میباشد. پی نوشت 1: در صورت شکایت کاربر با فرد متخلف برخورد صورت خواهد گرفت. ماده 4 - از به کار بردن نام افراد سیاسی - جکهای - کاریکاتورها - شعر ها و هرگونه مواردی که به شخصیت های سیاسی کشور مربوط باشند جددا خودداری فرمایید. ماده 5 - از به کاربردن هرگونه کلمات رکیک و مستهجن و هرگونه مورد مرتبط با اِن موارد جدا خودداری شود. پی نوشت کلی: در صورت رعایت نکردن مورد 3 به شخص تذکر داده خواهد شد و بار دوم شخص کارت زرد و قرمز در دفعات بعدی دریافت خواهد نمود. در موارد 4 و 5 هم با برخورد کاملا جدی مواجه خواهد شد .کاربر توقیف شده و دسترسی وی احتمالا به سایت قطع خواهد شد.
__________________ غروب آفتاب نزدیک است و من صبح را دوست دارم Comptia Network + Certified ![]() ![]() ![]() خداوند بزرگ دوستت دارم![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| |
| 16 کاربر از Arman بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #3 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 49,870 در 9,261 پست 34,133 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 2 درجه: 67 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2489 / 2489 قدرت محبوبیت: 1012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | مسئوليت امضا و عکس شخصی در امضای كاربران، به عهده خود آنان است و لزوما نظر انجمن نيست. و مدیریت سایت هیچ گونه مسئولیتی در قبال آنها نمی پذیرد. با سپاس تیم مدیریت سایت
__________________ غروب آفتاب نزدیک است و من صبح را دوست دارم Comptia Network + Certified ![]() ![]() ![]() خداوند بزرگ دوستت دارم![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| |
| 9 کاربر از Arman بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |