| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
| اهدای عضو ، اهدای زندگی تالار حمایت از اهدای عضو پس از مرگ مغزی و مرگ طبیعی |
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (permalink) | ||||||||||
| موقوف تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: تهران
سپاسگزاری ها: 14,658 در 4,705 پست 16,508 بار سپاسگزاری شده است درجه: 51 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 631 / 1262 قدرت محبوبیت: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
سلام اميدوارم كه با درخواست مجدد بياد! چون كارت ها هميشه صادر ميشن مخصوصا در روشي كه از طريق اينترنت ثبت نام كرده باشيم و هرچي مشكل هست ناشي از اين اداره پست هست!!! كه كارت هارو نميرسونه!!! راستي ساكن تهران هستي؟ (اگه هستي شايد خودم برات بگيرم و بهت بدم! البته اگه خداي نكرده اين سري نيومد) موفق باشي | ||||||||||
| | |
| 5 کاربر از Paradise بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #12 (permalink) | |||||||||
| کاربر استاد ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2007 محل سکونت: No-Where
سپاسگزاری ها: 19,695 در 4,523 پست 10,958 بار سپاسگزاری شده است درجه: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1169 / 1670 قدرت محبوبیت: 163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام! بله تهران می شینیم! تازه فهمیدم نزدیک هم هستیم! آقا اگه خودت پیگیری کنی که یه دنیا ممنون میشم ازت!
__________________ | |||||||||
| | |
| | #13 (permalink) | |||||||||
| موقوف ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: آریاشهر
سپاسگزاری ها: 4,717 در 2,390 پست 10,104 بار سپاسگزاری شده است درجه: 39 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 194 / 971 قدرت محبوبیت: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | مهدی جان فکر کنم مال من یک سالی شد ولی هر بار میرم مینویسه فرستاده شده. | |||||||||
| | |
| | #14 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 14,658 در 4,705 پست 16,508 بار سپاسگزاری شده است درجه: 51 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 631 / 1262 قدرت محبوبیت: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام فرهاد جان متاسفانه مشکل در این ضمینه خیلی زیاد و اون هم مشکلات مالی هست همین الان واحد حدود چند مدتی هست که نتونسته که کارتی رو ارسال کنه و حجم ثبت نام هم بسیار بالاست! و اداره پست هم هیچ رقم راه نمیاد و همکاری نمی کنه و حتما نیازمند این هست که هزینه پست پرداخت بشه راستی من امروز واحد بودم و کارت vinkenzo رو گرفتم و فردا هم دارم میرم اگه میخوای توی پیغام خصوصی مشخصات خودت رو بفرست تا کارتت رو برات بگیرم و بعدا از خودم بگیری (اسم و فامیل و تاریخ تولد) موفق باشید | |||||||||
| | |
| | #15 (permalink) | |||||||||
| کاربر ویژه (VIP) ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008 محل سکونت: sydney
سپاسگزاری ها: 1,049 در 541 پست 1,549 بار سپاسگزاری شده است درجه: 23 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 55 / 556 قدرت محبوبیت: 23 ![]() | من که میترسم واسه اهدا و این جور چیزا | |||||||||
| | |
| | #17 (permalink) | |||||||||
| کاربر ویژه (VIP) ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008 محل سکونت: sydney
سپاسگزاری ها: 1,049 در 541 پست 1,549 بار سپاسگزاری شده است درجه: 23 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 55 / 556 قدرت محبوبیت: 23 ![]() | نمیدونم یه وقت دیدی تو کما رفتی چند وقت بعد به هوش اومدی بعد یه جور خودکشی میشه دیگه | |||||||||
| | |
| | #18 (permalink) | ||||||||||
سپاسگزاری ها: 14,658 در 4,705 پست 16,508 بار سپاسگزاری شده است درجه: 51 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 631 / 1262 قدرت محبوبیت: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
دوست عزیز "کما" با "مرگ مغزی" کاملا تفاوت دارند در کما انکان داره پس از چندین سال فرد به زندگی باز گرده ولی در مرگ مغزی اینطور نیست و هیچ بازگشتی وجود نداره و حتی وقت برای تصمیم گیری برای اهدای عضو هم خیلی محدود هست فردی که وارد این مرحله شد دیگه بهبود نمی تونه پیدا کنه به شما توصیه می کنم این تایپک رو بخونید حقایق و مسائل موجود در ارتباط با اهدای عضو و مرگ مغزی و ... به همراه پاسخ به همه سوالات البته درهمون پست اول پاسخ شما داده شده ولی خوندن بقیه هم مفید هست در ضمن تایید مرگ مغزی هم به همین سادگی نیست و دارای پروسه ای طولانی و همینطور آزمایش های مختلف زیر نظر انواع متخصصین هست موفق باشید | ||||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
.net, 000, 2, 3, color, itech, itech2, گير, گيري, گذشت, گذشته, گر, گرفت, گرفته, پس, پست, كن, كنند, كنندگان, كه, كار, كارت, و, وي, نا, نام, ناز, نت, نظر, هفت, هفته, هزار, مو, موفق, من, مهناز, ما, ماه, مرگ مغزي, اي, اين, اينترنت, اينترنتي, ال, اهدا, اهداي زندگي, اهداي عضو, ام, ار, ارسال, از, اس, است, است!, اش, بگير, بگيريد, به, با, باز, باش, باشي, باشيد, بت, بر, برا, براي, تي, تا, تحويل, تر, ترن, ثبت, حد, حدود, خواهد, خان, خانم, دي, دو, دود, ده, در, دست, رفت, رفته, را, راي, رسيد, زود, زودي, زمان, زماني, زا, سي, سيد, سال, ست, ست!, شما, شد, شده, ضمن, طريق, عضو ![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |