| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (permalink) | |||||||||
| مدیر بخش Game و بخش معرفی و اعلام برنامه کانالهای ماهواره - صدا و سیما ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Sep 2007
سپاسگزاری ها: 3,113 در 954 پست 3,064 بار سپاسگزاری شده است درجه: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 74 / 748 قدرت محبوبیت: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | می دانید که بیشتر دانلود ها از سایت راپیدشیر می باشد و این سایت هم به صورت مجانی دانلود خوبی ارائه نمی دهد ولی داشتن اکانت مزایای جالبی دارد دانلود نامحدود پهنای باند اضافی و... با رافتن به این سایت و عضویت در ان صاحب اکانت مجانی RapidShare Premium شوید.... از طریق لینک زیر وارد شوید : [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] مراحل کار: مرحله1 (ثبت نام در سایت )- روی لینک بالا کلیک کنید - به صفحه بعد وارد میشوید - با زدن دکمه sign up به صفحه ثبت نام وارد می شوید مشخصاتی که از شما خواسته می شود را وارد کنید و دکمه register را بزنید در صورتی که در پر کردن فرم مرتکب اشتباهی نشده باشید یک پیغام به این مضمون که یک ایمیل حاوی لینک فعال سازی به ایمیلتان ارسال شده است نمایش داده خواهد شد - به ایمیل خود بروید و در inbox و bulk خود به دنبال ایمیلی با موضوع welcome to premiumfor free.com از طرف premiumforfree.com بگردید آن را باز کنید و روی لینک فعالسازی کلیک کنید با این پیغام روبرو میشوید Your account has now been activated, you may now login. Click here to login - روی لینک (here) کلیک کرده و به صفحه لوگین وارد شوید با وارد کردن ایمیل و پسورد به اکانت خود وارد شوید مرحله 2 (تکمیل یک آفر )(complete offer) به محض ورود به حساب خودتان سایت از شما می خواهد که در سایت پیشنهادی آنها(offer) ثبت نام کنید این ثبت نام رایگان است و بابت آن هیچ پولی پرداخت نخواهید کردمراحل ثبت نام نیز همانند بالا است با کلیک روی بنر موجود در وسط صفحه به صفحه ثبت نام وارد می شوید پس از پر کردن فرم و ارسال آن ایمیلی حاوی لینک فعالسازی شما برای شما ارسال میشود با رفتن به inbox یا bulk خود آن را باز کنید و با کلیک روی لینک فعالسازی موجود در آن ثبت نام خود را کامل کنید. مرحله 3 (گرفتن 5 زیرمجموعه)(get referrals ) به قسمتRefer Friends در سایت premiumforfree بروید و در قسمتی که نوشته شده Your Referral Link: لینکی که به عنوان لینک ثبت نام شما شناخته می شود را کپی کنید و آن را برای دوستان خود بفرستید یا در وبسایت خود یا در فروم ها قرار دهید (همین کاری که من الان دارم میکنم) و از آن ها بخواهید به همین طریق با استفاده از لینک ثبت نام شما در سایت ثبت نام کنند . مرحله 4 ( دریافت عضویت پریمیوم )((Receive Your FREE Premium Membership اگر تعداد زیر مجموعه های شما به 5 نفر برسد عضویت یک ماهه رایگان برای شما ارسال خواهد شد. پ.ن : دوستان من الان اینو انجام دادم و اون لینک رو که در بالا قرار دادم لینک من هستش و دوستان با این لینک لطفا عضو بشن تا امشب اگه زحمتی نیست ....(اگه اینطوری بشه عالیه ...) هر کسی هم ثبت نام کرد لینکش رو قرار بده تا دوستان بتونن ثبت نام کنن ....
__________________ غروب آفتاب نزدیک است و من صبح را دوست دارم ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط Milad_M : 2008/05/04 در ساعت 08:40 PM دلیل: ok | |||||||||
| | |
| 11 کاربر از Milad_M بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #2 (permalink) | |||||||||
| کاربر تازه وارد تاریخ عضویت: Jul 2008
سپاسگزاری ها: 0 در 3 پست 11 بار سپاسگزاری شده است درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 قدرت محبوبیت: 0 ![]() | دوست عزیز اکانت به شما تعلق گرفت؟ چون من هم میخوام تست کنم | |||||||||
| | |
| 5 کاربر از Bahador بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #3 (permalink) | |||||||||
| مدیر بخش بازی Game ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2008 محل سکونت: روی مرکز زمین
سپاسگزاری ها: 7,669 در 5,461 پست 15,530 بار سپاسگزاری شده است درجه: 57 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1919 / 2132 قدرت محبوبیت: 234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام والا ما تا چشممون کفاف میداد مطالعه کردیم حرفی از راپید نبود! ایر مانی بود ها _لینک پول سازی همه چی غیر راپید میشه بیشتر توضیح بدی؟
__________________ نامم را پدرم انتخاب کرد نام خانوادگی ام را اجدادم دیگر بس است, راهم را خودم انتخاب میکنم ... ![]() =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] آپدیت شد! ![]() یادداشت های روزانه یک ذهن خطرناک! ![]() | |||||||||
| | |
| 5 کاربر از Dante_2681 بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #4 (permalink) | |||||||||
| کاربر تازه وارد تاریخ عضویت: Dec 2009
سپاسگزاری ها: 1 در 4 پست 7 بار سپاسگزاری شده است درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 5 قدرت محبوبیت: 0 ![]() | ممنون من ثبت نامکردم! اینم لینک مربوط به من بچه ها لطفا لطف کرده و از طریق لینک من هم عضو بشید تا شما هم برای یک ماه اکانت مجانی راپید شیر رو بدست بیارین ممنونم. [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] | |||||||||
| | |
| 3 کاربر از Soshiance بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #5 (permalink) | |||||||||
| مدیریت کل سایت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: Ahwaz سن: 26
سپاسگزاری ها: 3,828 در 896 پست 3,074 بار سپاسگزاری شده است درجه: 29 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 71 / 713 قدرت محبوبیت: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | من ثبت نام کردم! اینم لینک مربوط به من بچه ها لطفا لطف کرده و از طریق لینک من هم عضو بشید تا شما هم برای یک ماه اکانت مجانی راپید شیر رو بدست بیارین ممنونم [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ سال اصلاح الگوی مصرف [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] رضا عارفان Reza_arefan | |||||||||
| | |
| کاربر زیر از Reza_arefan بابت این پست سپاسگزاری کرده است |
| | #6 (permalink) | |||||||||
| کاربر ![]() تاریخ عضویت: Jan 2010 محل سکونت: شيراز
سپاسگزاری ها: 13 در 11 پست 23 بار سپاسگزاری شده است درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 15 قدرت محبوبیت: 0 ![]() | عالي بود حالشو بردم
__________________ درختي که از زمستان بترسد هيچوقت روي بهار را نخواهد ديد | |||||||||
| | |
| کاربر زیر از parsianhelper بابت این پست سپاسگزاری کرده است |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
...., agent, premium, time, کپی, کی, کلیک, کنید, که, کرد, کردن, گرفتن, پی, پیش, پول, پولی, پر, پرداخت, پسورد, یک, یه, وارد, وجود, قرار, نفر, نی, نمایش, نام, نامحدود, هیچ, هم, همین, ها, های, هر, می, میشود, موجود, ما, ماه, آن, آنها, اکانت, اگر, ای, این, ایمیل, انجام, از, است, اش, بی, به, با, بالا, بابت, باش, بر, برای, بعد, تو, تا, تر, ثبت, جالب, خواهد, خود, دو, دوست, دانلود, دارد, داشت, در, دریا, دریافت, رو, روی, را, رده, زیر, زن, زد, سمت, سایت, سال, ساز, سازی, شیر, شو, شود, شما, شب, شد, شده, طرف, طریق, عالی, عضو, صفحه, صورت ![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |