| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #111 (permalink) | |||||||||
| سرپرست بخش های موسیقی خارجی - ایرانی - سایر ملل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008 محل سکونت: کرج سن: 25
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | گروهی که نام سیندرلا را برگزید [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] دوستان عزیزم, گروه Cinderella در سال 1983 در فیلادلفیا ی امریکا شکل گرفت و از همان آغاز با ساختن ویدئو کلیپ های داستان وار, توجه MTV را که در آن زمان تنها کانال پخش موسیقی در دنیا بود, بخود جلب کرد. با پخش کلیپ های این گروه توسط MTV, آمار فروش آهنگ ها و آلبوم های Cinderella بسرعت بالا رفت. این امر سبب نارضایتی منتقدین شد بطوری که به این گروه لقب "گروه بی ارزشی که موسیقی راک و متال را به قهقرا کشاند" دادند. اگرچه مخالفت با این گروه از سوی طرفداران سرسخت هارد راک و متال بشدت بالا می گرفت, گروه Cinderella دست از کارهایشان برنداشتند و سعی کردند تا این سبک موسیقی را با موسیقی پاپ پیوند دهند. از این رو سبک Pop-Metal در موسیقی شکل گرفت. اگر بخواهیم منصفانه قضاوت کنیم, گفته های منتقدین تا حد بسیار بالایی صحیح است زیرا باندبازی کانال MTV در مورد پخش کلیپ های هارد راک و متال, بشدت در آن سال ها (و حتی همین حالا) مشهود است. برای مثال کلیپ های گروه Megadeath در این کانال پخش نمی شدند و یا اگر هم هرازگاهی تکه ای از آن ها نشان داده می شد در برنامه ای مستند بود. با تمام این تفاسیر و در مقایسه با گروه های کنونی, شاید بتوان گروه Cinderella را یکی از برترین گروه های هاردراک (و نه متال) دهه 80 نامید. از آهنگ های زیبای این گروه برای شما عزیزان, آهنگ Nobody's Fool (فریب خورده هیچکس) را برگزیده ام. این آهنگ داستان همیشگی فریب خوردن ما, توسط کسی هست که دوستش داریم؛ عقلمان به ما می گوید که طرف مقابل دروغ می گوید و خیانت می کند, اما قلبمان حاضر به پذیرفتن نیست. بله, این داستان تکراری است اما چرا ما همیشه این راه را می رویم؟؟؟ بنظر من این همان مساله ای است که این آهنگ می خواهد به ما بگوید. پس بهتر است بیشتر بدان بیاندیشیم. نکته بسیار مهم در مورد این آهنگ, احساسی است که در صدای خواننده این آهنگ موج می زند و او کسی نیست جز Tom Keifer که همزمان ترانه سرا, آهنگ ساز و خواننده این آهنگ است. لینک دانلود مستقیم:[فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] طرح از Jason Hemmings گروه: Cinderella آهنگ: Nobody's Fool (فریب خورده هیچکس) سال: 1986 سبک: Hard Rock و یا بقول منقدین Pop-Metal ترانه سرا و آهنگساز: Tom Keifer [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] پسورد: satiran.com.itech2.net ------------------------------ تکه ای از متن ترانه و ترجمه آن:I count the falling tears من اشک های ریخته را می شمارم They fall before my eyes آنها جلوی چشمان من می ریزند Seems like a thousand years انگار که هزار سال گذشته Since we broke the ties از زمانی که ما پیوندها را شکستیم I call you on the phone من به تو زنگ می زنم But never get a rise اما هرگز جوابی نمی گیرم So sit there all alone پس یکه و تنها می نشینم It's time you realize وقتش رسیده که تو بفهمی: I'm not your fool من فریب خورده تو نیستم Nobody's fool فریب خورده هیچکس نیستم
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() | |||||||||
| | |
| 4 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #112 (permalink) | |||||||||
| کاربر تازه وارد تاریخ عضویت: Dec 2009
سپاسگزاری ها: 0 Thanked 2 Times in 1 Post درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 قدرت محبوبیت: 0 ![]() | چیزی که من میخوام اصلا تو این سایت نیست خیلی بد ساخته شده متاسفانه | |||||||||
| | |
| 2 کاربر از ramramhunter بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #113 (permalink) | ||||||||||
| سرپرست بخش های موسیقی خارجی - ایرانی - سایر ملل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008 محل سکونت: کرج سن: 25
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
ممکنه واضحتر صحبت کنید, من متوجه منظور شما نشدم
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() | ||||||||||
| | |
| 6 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #114 (permalink) | ||||||||||
| کاربر تازه وارد تاریخ عضویت: Jan 2010
سپاسگزاری ها: 83 در 2 پست 8 بار سپاسگزاری شده است درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 قدرت محبوبیت: 0 ![]() | نقل قول:
دوسته عزیز لینک دانلود خراب شده اگه میشه جایه دیگه آهنگو بزارین ممنون | ||||||||||
| | |
| 4 کاربر از pony بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #115 (permalink) | ||||||||||
| سرپرست تالار موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008 محل سکونت: Iran
سپاسگزاری ها: 14,734 در 3,428 پست 10,015 بار سپاسگزاری شده است درجه: 49 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1633 / 1814 قدرت محبوبیت: 833 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
این لینک مال 2 سال پیش هست،بالا پستها زمان ارسال (سمت راست بالا) نوشته شده امروز سرور اکثر سایتها خراب هست وگرنه لینک جایگزینش را براتون میگذاشتم
__________________ Hold up... hold on... don't be scared, You'll never change what's been and gone. May your smile... Shine on... Don't be scared, Your destiny may keep you warm آخرین اخبار از خوانندگان ، به روز ترین موزیک ویدئوها و آلبومهای خارجی فقط در آیتک [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] فقط با یک کلیک یک ظرف غذا به یک نیازمند کمک کنید ( سازمان UNICEF ) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] ![]() | ||||||||||
| | |
| 6 کاربر از DeltaGuard بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #116 (permalink) | |||||||||
| کاربر تازه وارد تاریخ عضویت: Jan 2010
سپاسگزاری ها: 83 در 2 پست 8 بار سپاسگزاری شده است درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 قدرت محبوبیت: 0 ![]() | سلام و درود بر شما این لینک مال 2 سال پیش هست،بالا پستها زمان ارسال (سمت راست بالا) نوشته شده امروز سرور اکثر سایتها خراب هست وگرنه لینک جایگزینش را براتون میگذاشتم درود من به تازه با این سایت و این بخش آشنا شدم و تمامه آهنگارو دانلود کردم و واقعا لذت بردم ممنون بخاطره زحماتتون بدرود. | |||||||||
| | |
| 4 کاربر از pony بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #117 (permalink) | ||||||||||
| سرپرست تالار موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008 محل سکونت: Iran
سپاسگزاری ها: 14,734 در 3,428 پست 10,015 بار سپاسگزاری شده است درجه: 49 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1633 / 1814 قدرت محبوبیت: 833 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
__________________ Hold up... hold on... don't be scared, You'll never change what's been and gone. May your smile... Shine on... Don't be scared, Your destiny may keep you warm آخرین اخبار از خوانندگان ، به روز ترین موزیک ویدئوها و آلبومهای خارجی فقط در آیتک [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] فقط با یک کلیک یک ظرف غذا به یک نیازمند کمک کنید ( سازمان UNICEF ) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] ![]() | ||||||||||
| | |
| 4 کاربر از DeltaGuard بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #118 (permalink) | |||||||||
| کنترل سایت - مدیر کل تالار موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: In a world of magnets and miracles
سپاسگزاری ها: 17,758 در 4,394 پست 13,646 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 4 درجه: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 640 / 1281 قدرت محبوبیت: 638 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام شاید گروه w.a.s.p در حد و اندازه ی گروه های معروف نباشه ولی هنوز هم از معدود گروهای فعال و معروف در زمینه ی هوی متال هست و اهنگی که براتون انخاب کردم مطمئن باشین میتواند جزو برترین اهنگهای دوران باشد(البته نظر شخصی) در مورد خود گروه به خاطر اشعار و اجراهای زنده ی بحث برانگیز معروفیت داشتند(البته از نوع منفی) البومی که معمولا از این گروه معروف است البوم Crimson idol است که البومی مفهومی است و 3 سال ساخت ان به طول انجامید.اهنگ ها توسط وکال این گروه ساخته شده و بیشتر البومی انفرادی است ولی نام گروه بر روی ان نهاده شد. داستان البوم پیرامون نوجوانی به نام جاناتان میچرخد که برادری به نام مایکل دارد که پدر و مادر به او بیشتر اهمیت میدهند.بعد از اینکه برادر در یک سانحه ی رانندگی میمیرد جاناتان از خانه فرار میکند و به اعتیاد کشیده میشود.زمانی از جلوی یک فروشگاه ساز رد میشود و گیتاری میبیند و بعد تصمیم میگیرد یک خواننده ی راک شود.گیتار را میدزدد و سعی میکند از طریق نواختن به هر شکل پولی برای رسیدن به هدف خود فراهم کند و با فردی اشنا میشود.بعد از یک سری اتفاقات که سعی میکنم خلاصه کنم جاناتان به ارزوی خود میرسد اما جان در میابد که زندگی انطور که فریبنده به نظر میرسد نیست.جان شهرت و ثروت دارد ولی چیزی که همیشه ارزویش را داشت و ان عشق و علاقه ی پدر و مادرش بود را ندارد. شبی قبل از کنسرت به انها زنگ میزند و سعی میکند اختلاف سلیقه ها را بیان کند و روابط گسسته ی احساسی بین خودشان را التیام بخشد.کمتر از 50 کلمه بین انها رد و بدل میشود و اخرین انها این است: ما پسری نداریم. جان میفهمد که دیگر عشق و علاقه ای از سوی پدر و مادر در کار نیست و تصمیم میگرد که خود را بکشد و در بین کنسرت سیم های ساز خود را از جا در میاورد انها را به شکل طناب میکند و خودار حلق اویز میکند... این شما و این اهنگ زیبا: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] Will I be alone this morning Will I need my friends Something just to ease away the pain And now I never see the loneliness Behind my face I am just a prisoner to my faith If I could only stand and stare in the mirror could I see One fallen hero with a face like me And if I scream, could anybody hear me If I smash the silence, you'll see what fame has done to me ....
__________________ There's an unceasing wind that blows through this night And there's dust in my eyes, that blinds my sight And silence that speaks so much louder than words, Of promises broken | |||||||||
| | |
| 7 کاربر از Farzan بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #119 (permalink) | |||||||||
| کاربر تازه وارد تاریخ عضویت: Mar 2010
سپاسگزاری ها: 0 Thanked 2 Times in 1 Post درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 قدرت محبوبیت: 0 ![]() | سلام من عضو جديد سايت شما هستم . موسيقي فرانسوي كه در متن كتاب قانون و مي خوام. موسيقي هاي فرانسوي دانلود نمي شن تا وارد لينك مي شم فقط صفحه سفيد است و هيچ پيغامي نمي دهد. خوشحال مي شم اگه اين فايل را براي من ارسال كنيد. متشكرم | |||||||||
| | |
| 2 کاربر از tehrani66 بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #120 (permalink) | ||||||||||
| کنترل سایت - مدیر کل تالار موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: In a world of magnets and miracles
سپاسگزاری ها: 17,758 در 4,394 پست 13,646 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 4 درجه: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 640 / 1281 قدرت محبوبیت: 638 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
دوست عزیز خوش امدین. لطف کنین ادرس لینک مربوطه را بدین تا من چک کنم.مورد بعدی اینکه ممنون میشم در این تاپیک پست نزنین چون این تاپیک مربوط به توضیحات اهنگ های مورد علاقه ی دوستان است. موفق باشین.
__________________ There's an unceasing wind that blows through this night And there's dust in my eyes, that blinds my sight And silence that speaks so much louder than words, Of promises broken | ||||||||||
| | |
| کاربر زیر از Farzan بابت این پست سپاسگزاری کرده است |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |