| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #41 (permalink) | |||||||||
| کاربر استاد ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2007 محل سکونت: No-Where
سپاسگزاری ها: 19,695 در 4,524 پست 10,959 بار سپاسگزاری شده است درجه: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1169 / 1670 قدرت محبوبیت: 163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام! دیدم جای Opeth تو این بخش خالیه! برا همین 2 تا آهنگ با 2 تا مود مختلف رو براتون آماده کردم! ![]() نمیدونم در باره ی Opeth چی بگم! انقد بزرگن که فک کنم چیزی نگم بهتر باشه! مخصوصا در مورد سبک! می گن که سبکش Scandinavian Death metal اینه یا هر چیزه دیگه ولی به نظر من خیلی فراتر از این حرفاس! ترکیب Progressive Rock , Progressive Metal , Folk , Death Metal و ... شاید بشه گفت Progressive Death Metal انقدر زیبا شیفت می کنن که شما نمیتونید ذهنتون رو متمرکز سبک کنید! هر دو تا آهنگ رو از آلبوم امسال این گروه انتخاب کردم! ولی پیشنهاد می کنم حتما کل آلبوم رو دانلود کنید و گوش کنید! واقعا محشره می تونید از اینچا کل آلبوم رو دانلود کنید! Opeth - Watershed 2008 [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] Pass : [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] حجم زیاد آهنگ ها هم به خاطر تایم طولانیشون هست! ![]() [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] - 12.42 meg Porcelain Heart [Mikael Akerfeldt] I lost all I had (that April day), I turned to my friends (nothing to say), I wrote down a name (and read it twice), I wallowed in shame. I said that I loved (eternal schemes), I cling to my past (like childish dreams) I promised to stay (and held my breath) I went far away. Icy roads beneath my feet, Lead me through wastelands of deceit, Rest your head now, don't you cry, Don't ever ask the reason why Kept inside our idle race Ghost of an idol's false embrace Rest your head now, don't you cry Don't ever ask the reasons why. ================================================ ![]() [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] - 21.36 Meg Heir Apparent Cold days Old ways Told lies No more So many years to clean the slate Endless despair within its wake His touch soiling what used to be clean His gaze burning on the edge of our dreams Cold days Cold days And again he rides in It's September and he covets the gullible Skeletal wish Hunter A thousand lies cast from the throne of secrecy Hear him spewing forth a meaning to miserables lies See the twisted hand of doubt seal the affair The insect trust Believer our body a vehicle to him just the same Pearls before swine they are nothing but blind Submit to nothing and swallow my spit of scorn Invisible king Dying Procession of woe struck down by sorrow A burden so great weighs heavy on old and withered beliefs The swift solution crumbles beneath the mock notes of a masterpiece Death in his eyes Waiting Spiralling judgement provoked in the rains Futile test drowned in the levee of deception His futile test drowned in the levee of deception In the year of his sovereign Rid us of your judgement Heir apparent
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]!...Sharing Our Pain [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] I Breathe Music [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] ویرایش توسط Vinkenzo : 2008/10/14 در ساعت 04:42 PM | |||||||||
| | |
| 14 کاربر از Vinkenzo بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #42 (permalink) | |||||||||
| کاربر ویژه (VIP) ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2008 محل سکونت: پشت کامپیوترم
سپاسگزاری ها: 431 در 253 پست 1,025 بار سپاسگزاری شده است درجه: 14 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 348 قدرت محبوبیت: 20 ![]() ![]() | Far Away ![]() -چه شد که به سراغ far away رفتید؟ دانیل:چشمانمون رو بستیم و قرعه انداختیم(خنده)ولی جدای از شوخی این آهنگ که دوست دارم اونو مرثیه جاودانگی بنامم،قرار بود آنچه باشه که ما میخواهیم این آلبوم بگه...و به طور قطع نه من و نه دان(دانکن پترسون،بیسیست گروه و سازنده ی آهنگ) از آهنگ اصلی احساس رضایت کافی رو نداشتیم،پس تصمیم گرفتیم ادامهی حرفمون رو بزنیم و این شد که این آهنگ متولد شد -مثل Final Cut؟ نه دقیقا،شاید تا حدودی،منتها اینکه...در حال حاضر(مصابحه مربوط به سال 1996 هست)ما آنچه رو که میخواستیم در Eternity آوردیم و به نظرم نمیشه تو این موقعیت زمانی در مورد اینکه آیا آلبوم کافی هست؟آیا ما راضی هستیم و ... حرف زد آهنگ فعلی و اصل اون چقدر مرتبط هستن؟به اندازهی دو نسهی They die? نمیشه اینطور فکر کرد...They die متفاوت بود و ما جوان،اون موقع ما از they die لذت میبردیم و خواستیم اون رو کامل کنیم،منظورم لذتمون هست...اما اینبار حرفهای ناتمام داشتیم...حرفهایی که حتی الان کامل نشده،اما میشه گفت حق مطلب ادا شده. و؟ ما راضی هستیم...میتونیم به این موضوع نگاه کنیم که ما چیزی که بود رو ارائه دادیم...بقیش به افرادی برمیگرده که میان و آهنگ مارو و به خصوص این رو گوش میدن...دریافت و یا پایبند بدون به چیزی که ما ارائه دادیم به خود شنونده برمیگرده...من راضیم،وینی هم راضیه(وینسنت کاوانا) منتها دانکی رو نمیدونم...(با خنده) از خودش بپرسید به نظر میاد Acoustic Rock خیلی به مذاقتون ساخته.درسته؟ نه خیلی،بلکه به طرز وحشتناکی اره...اینجا میشه گریه کرد و حتی گریوند...هرچقدر تلاش میکردیم نمیشد با دوم متال اینکارو کرد،یا بهتر بگم،ما نمیتونستیم،خیلی ها میتونن،اما ما نه،فکر میکنم اینجا جایی هست که میتونیم بخندونیم،بگریونیم و به فکر واداریم...نه تنها بقیه رو،بلکه خودمون هم پایبندی بیشتری رو حس میکنیم ... مصابحه ی بالا با دانیل کاوانا رهبر گروه آناتما بود که بد از انتشار آلبوم Eternity با ماهنامهی موسیقی (انتشار آکادمی موسیقی) انجام شد...اگه عمری بود بقیه مصاحبه رو هم قرار میدم... فکر کنم اصل مطلب رو خود دانیل کاوانا گفته باشه...Far Away نسخهی آکوستیک که تو این پست هست چیزیست که تا گوش ندید متوجهنمیشید که گفتههای بالا چقدر زیباست...واقعاًکه آدم بزرگیه دانیل کاوانا. آهنگ اصلی رو میتونین از لینک زیر دانلود کنین Far Away-Acoustic Version Original version made by Duncan Paterson Download Link : [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] enjoy it!
__________________ ...Watashi wa ویرایش توسط TheRock : 2008/10/16 در ساعت 01:01 AM | |||||||||
| | |
| 12 کاربر از TheRock بابت این پست سپاسگزاری کرده اند | Alan Wake, alireza2020, Arman, azsxdc, Dante_2681, DeltaGuard, faridkarami, Farzan, pony, Reza, Vinkenzo, حوخ |
| | #43 (permalink) | |||||||||
| سرپرست بخش های موسیقی خارجی - ایرانی - سایر ملل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008 محل سکونت: کرج سن: 25
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,365 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Folk/Rock گروه America از برترین گروه های 3 سبک Folk/Rock, Country Rock و Pop/rock هستش که ازدهه 70 تا حالا فعال بوده است.![]() آهنگی که براتون انتخاب کردم The Border (مرز) نام دارد که از مدرنترین کار های این گروه بشمار می رود. این آهنگ در واقع اوج هنر این گروه در تلفیق سبک ها را به شما نشان می دهد. ترانه آن یک جورایی ایده آلیست است, که می گوید: " اگر بتوانم تا مرز (عاشقی یا فیزیکی) برسم, در آغوش آن دختری خواهم بود که از همه بیشتر دوستش دارم." گروه:America آهنگ: The Border سال: 1983 سبک:Folk/Rock, Pop/rock لینک دانلود از سایت up.foraten [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 02:14 AM | |||||||||
| | |
| 8 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #44 (permalink) | |||||||||
| کاربر ویژه (VIP) ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2008 محل سکونت: پشت کامپیوترم
سپاسگزاری ها: 431 در 253 پست 1,025 بار سپاسگزاری شده است درجه: 14 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 348 قدرت محبوبیت: 20 ![]() ![]() | Bathory Aria و آن گاه که هدیهی دنیای زیرین بر من نازل گردد...همانا من اجازهي بوسهای بر لبان مرگ را خوام یافت...کان لجظه فرا رسید و سردی وجودم در بوسهای سردتر و آرامتر از تمام سردیهایم بر لبان مرگبار مرگ جاری گردید و مرگ را خشکاند. الیزابت بثوری/کنتس دراکولا ۱۹۷۰![]() متن بالا قسمتی از شاهکار سینمایی همانا فیلم زیبای کنتس دراکولا هست که به زندگی الیزابت بثوری اولین خون آشام تاریخ ادبیات وسطیای میپردازه.فیلم مورد نظر جدای از پرداخت به داستان ایزد بانوی خونآشامان در مواردی چند اشاراتی به اساطیر غیر معمول میپردازه.اساطیری که به اسکاندیناوی نسبت داده میشه.اساطیر کمتر معروف شدهی وایکینگها...در جای جای فیلم اشاراتی به حملهی مسیحیان به وایکینگها وجود داره که بی هدف نبوده.نشان دادن افرادی همچون لوترکینگ وجود دارد.جدای از نکات بالا اشاراتی به نمادهای شیطان پرستان و نیز آرداییستها به چشم میخورد.زمان انتشار فیلم دورتر از هیاهوی موج جدید شیطان گرایی بوده ولی در رفتار همنسلان موج جدید بی تاثیر نبود... My soul to Hell for company ۱۹۹۸...گروه (اینبار هم سابقاً)بزرگ و قابل تحسین Cradle of Filth در حرکتی تحسین بر انگیز و قابل تامل اقدام به ساخت آهنگی به موازات داستان فیلم مذکور کرد.(بیوگرافی اعضای گروه و خود گروه رو بعداً براتون میزارم) آهنگ مذکور با نام آواز بثوری(Bathory Aria) در آلبوم Cruelty and the Beast (ظلم و جورِ چهارپایان) در سال 1998 منتشر شد.در زیر لینک دانلود و در اداه متن آهنگ و ترجمه رو قرار دادم.برام خیلی مهم بود که شروع کار با این آهنگ استثنایی باشه.امدوارم لذت بخش باشه براتون.به شدت دانلود این آهنگ رو بهتون توصیه میکنم چون یکی از زیباترین کارهای سبک بلک متال به حساب میاد.به خصوص صدای دنی فیلث شنیدنیست.Bathory Aria composer:dani filth album:Cruelty and the beast/1998 rate in music academy:97/100 [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] قسمتی از متن و ترجمهی آن: Snuffed tapers sighed As Death left impressing His crest of cold tears on the Countess Benighted like ill-fated Usher The House of Bathory shrouded 'Neath griefs dark facade گنبدان ملامت شده، ناله کنان فرو ریختند چنان مرگ که کلاله اشک سرد خویش بر کنتس مهر کند شب زده چون آشر شور بخت خاندان بتوری در زیر جبهه تاریک اندوه کفن پوشید متن کامل آهنگ و ترجمهی اون در [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] با تشکر. [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ ...Watashi wa ویرایش توسط TheRock : 2008/10/17 در ساعت 02:31 AM | |||||||||
| | |
| 9 کاربر از TheRock بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #45 (permalink) | |||||||||
| سرپرست بخش های موسیقی خارجی - ایرانی - سایر ملل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008 محل سکونت: کرج سن: 25
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,365 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | و اما باز آهنگی متفاوت از گروهی متفاوت بچه ها گروهی بنام Goldfrapp رو می شناسید؟![]() خیلی گروه متفاوتی هستش, سبک این گروه Electronica هستش, منتها در سال 2003 با آلبوم Black Cherry دست بکار جالبی زدند. آن ها 2 سبک Electronica و Glam rock را با هم ادغام کرده و آهنگ هایی بسیار متفاوت ساختند,بطوری که این آهنگ های بظاهر رقصی و کلابی در پس خود, سیاهی و تیرگی سبک Glam rock را به شنونده منتقل می کنند. آهنگی که براتون انتخاب کردم نیز از همین آلبوم است, این آهنگ Strict Machine (ماشین بی روح و سفت و سخت) نام دارد. که در طی در مورد عشق به این ماشین یا بهتر بگم آدمی با این روحیات, گفتگو می شود. گروه: Goldfrapp آهنگ: Strict Machine سال: 2003 سبک: Electronica & Glam Rock ![]() ![]() ![]() لینک دانلود از سایت up.foraten [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 02:17 AM | |||||||||
| | |
| | #46 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,365 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | آهنگی با نام صدا ![]() می توان کارهای این گروه را کارهای فاخر موسیقی نامید. آهنگی که براتون انتخاب کردم The Voice (صدا) نام دارد که در مورد عشق و اراده بحث میکند و می گوید که با گوش دادن به این ندای درونی می توان با سختی ها روبرو شد و زندگی را دلپذیرتر کرد. نکته بسیار جالب این آهنگ ریتمیک بودن آن و استفاده از Synthesiser است که در این سبک موسیقی بسیار نادر است. گروه: Moody Blues آهنگ: The Voice سال: 1981 سبک: Progressive Rock/Symphonic Rock لینک دانلود مستقیم: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] ---------------------------------- متن ترانه و ترجمه: Won't you take me back to school I need to learn the golden rule Won't you lay it on the line I need to hear it just one more time Oh, won't you tell me again Oh, Can you feel it Oh, Won't you tell me again tonight آیا ممکن است من را به دوران درس و مدرسه برگردانی؟ من لازمه که قانون طلایی را یاد بگیرم آیا ممکن است کلمه به کلمه تکرارش کنی؟ من احتیاج دارم که فقط یکبار دیگه آن را بشنوم اوه, می شود دوباره آن را به من بگویی؟ اوه,می توانی حسش کنی؟ اوه, می شود دوباره امشب بهم بگویی؟ Each and every heart it seems Is bounded by a world of dreams Each and every rising sun Is greeted by a lonely one Oh, won't you tell me again Oh, Can you feel it Oh, won't you tell me again tonight Tonight بنظر می رسد که تمام قلب ها با دنیایی از رویاها تلفیق شده اند تمام خورشید هایی که طلوع میکنند با خورشیدی تنها (و در حال غروب) خداحافظی می کنند اوه, می شود دوباره آن را به من بگویی؟ اوه,می توانی حسش کنی؟ اوه, می شود دوباره امشب بهم بگویی؟ امشب 'Cause out on the ocean of life my love There's so many storms we must rise above Can you hear the spirit calling As it's carried across the waves You're already falling It's calling you back to face the music And the song that is coming through You're already falling The one that it's calling is you بخاطر اینکه,عشق من, در اقیانوس زندگی طوفان های بسیاری هست که ما باید در برابر آن ها بایستیم آیا می توانی صدای این جوش و خروش را بشنوی؟ هنگامی که دارد از میان موج ها عبور می کند تو داری سقوط می کنی و آن( جوش و خروش) تو را از پشت صدا می زند تا با این موسیقی(انتقاد آمیز) روبرو شوی و ترانه ای که در این میان به گوش تو می رسد این است: "تو داری سقوط می کنی و آن که صدایت می کند خود تو هستی" ![]() ![]() ![]() Make a promise, take a vow And trust your feelings, it's easy now Understand the voice within And feel the change already beginning Oh, won't you tell me again Oh, can you feel it Oh, won't you tell me again tonight قولی بده,عهدی ببند و به احساساتت اطمینان کن, حالا خیلی ساده است ندای درونی (قلبت) را درک کن و تغییری را که در حال آغاز است, حس کن اوه, می شود دوباره آن را به من بگویی؟ اوه,می توانی حسش کنی؟ اوه, می شود دوباره امشب بهم بگویی؟ And how many words have I got to say And how many times will it be this way With your arms around the future And your back up against the past You're already falling It's calling you on to face the music And the song that is coming through You're already falling The one that it's calling is you و چندین کلمه باید بگویم؟ و چندین بار اینچنین خواهد بود؟ با دست هایت که بدور آینده حلق زده شده و با پشت کردن به گذشته تو داری سقوط می کنی و آن( جوش و خروش) تو را از پشت صدا می زند تا با این موسیقی(انتقاد آمیز) روبرو شوی و ترانه ای که در این میان به گوش تو می رسد این است: "تو داری سقوط می کنی و آن که صدایت می کند خود تو هستی"
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 02:23 AM | |||||||||
| | |
| 8 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #47 (permalink) | |||||||||
| کاربر استاد ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2007 محل سکونت: No-Where
سپاسگزاری ها: 19,695 در 4,524 پست 10,959 بار سپاسگزاری شده است درجه: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1169 / 1670 قدرت محبوبیت: 163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام امروز میخوام براتون یه شاهکار هنری بزارم اونم از سال 2008 که تو این سال زیاد از این جور شاهکار ها خبری نبود! از گروه بسیار بزرگ و تمام نشدنی Judas Priest ![]() آلبوم جدید بر خلاف انتظار خودم بسیار فوق آلعاده و باور نکردنی بود آلبومی با نام Nostradamus به جرات میتونم بگم یکی از بهترین آلبوم های امسال بود 2008 - Nostradamus ![]() موزیکی که انتخاب کردم بهترین موزیک این آلبوم نیست!!!! ولی ... خودتون گوش کنید تا بفهمید Exiled (تبعید شده) اسم این آهنگه که ترک 2 تو Cd 2 این آلبوم هست [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] اینم متن ترجمه نکنم بهتره چون حس شاعر و خواننده رو کاملا از بین میبرم ![]() Exiled I must leave from fear they send Journey with the dawn As I take the winding road Bow my head forlorn Now I must go I'm banished in exile I wander this land No faith in the future I'm in their command Cross over the mountains and valleys so wide I walk as I wonder With hope by my side All my friends are far away How I miss my home Where do I find peace of mind Guide me as I roam I cry for you I'm banished in exile To meet their demand Rejected messiah They don't understand I'm searching for something That's lost in my heart God knows I'm a sinner I'm falling apart If this is my destiny I've got to believe The passion inside me Has left me to bleed I'm banished in exile I wander this land No faith in the future I'm in their command Cross over the mountains And valleys so wide I walk as I wonder With hope by my side If this is my destiny I've got to believe This passion inside of me Has left me to bleed
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]!...Sharing Our Pain [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] I Breathe Music [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] ویرایش توسط Vinkenzo : 2008/11/28 در ساعت 07:59 PM | |||||||||
| | |
| 8 کاربر از Vinkenzo بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #48 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,365 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | آهنگی متفاوت از گروهی آشنا ABBA - The Piper ![]() می تونم به جرات بگم که این آهنگ متفاوت ترین آهنگ گروه است. حالا به بررسی آهنگ می پردازم: 1-برگرفته شدن از افسانه ای قدیمی و تلخ و تاریک: افسانه ای قدیمی وجود دارد به نام The Pied Piper of Hamelin (فلوتزن رنگارنگ شهر هاملین), داستان از این قرار است که در سال 1284 شهر هاملین (در آلمان) دچار حمله موش ها می شود. ناگهان مرد عجیب و غریبی با لباس هایی رنگارنگ وارد شهر می شود و ادعا می کند که شکارچی موش است. او به شهروندان قول می دهد که آن ها را از شر موش ها خلاص کند و آن ها نیز در عوض به او وعده پاداش هنگفتی می دهند. او می پذیرد و با فلوت خود آهنگی می نوازد که موش ها را بدنبال خود می کشاند و آن ها را تا رود Weser می کشاند و در آن رود غرق می کند. اما شهروندان به قول خود عمل نمی کنند و به او پاداشی نمی دهند,او برای انتقام, روزی که اهالی شهر به کلیسا می روند,با فلوت خود آهنگی می نوازد و تمام بچه های شهر که در خانه ها مانده اند را بدنبال خود می کشاند و آنها را به نقطه نامعلومی می برد (در نسخه ای دیگر آن ها را نیز در رود غرق می کند) 2-تاثیر گرفتن از شخصیتی در رمان The Stand از استفان کینگ, که در این رمان این شخصیت مانند هیتلر یک فاشیست است و مردم مثل همان بچه های داستان کورکورانه بدنبال او می روند(یک واقعیت ترسناک )3-استفاده از تم های قرون وسطایی و همینطور ساز های قرون وسطایی مثل درام و فلوت 4-بکار بردن کلمات لاتین 5-حالا با تمام این تیرگی ها موسیقی دلپذیر و آرامش بخش دارد ![]() ![]() ![]() گروه: ABBA آهنگ: The Piper سال: 1980 سبک: پاپ ![]() ![]() ![]() دانلود از سایت up.Foraten [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 02:29 AM | |||||||||
| | |
| 7 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #49 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 431 در 253 پست 1,025 بار سپاسگزاری شده است درجه: 14 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 348 قدرت محبوبیت: 20 ![]() ![]() | در آتش بخُسب ![]() اگر الآن 1984 بود و ما زیر موچ هوی متال قرار داشتیم مسلما نه من و نه شما چیزی از این آهنگ نمیشنیدیم...یعنی سالها زمان میبرد تا بفهمیم که گروهی،آهنگی با این عنوان ساخته،خوانده و احتمالا قلبهایی را تسخیر کرده! آهنگ خوابیدن در میان آتش از آن چیزهاییست که یکبار از دور شنیدنش کافیست تا سرتان را برگردانید و دنبال منبع صدا بگردید...و پیدا کردن منبع صدا هم کافیست تا دنبال راهی برای تجدید صدا باشید و دوباره و دوباره به آن گوش دهید... اینکه WASP از کجا آمد و به کجا رفت مهم نیست...مهم این است که WASP بهترین آهنگش را همان اول زد و ساخت و میلیونها نفر را مبهوت کرد و منتظر نماند تا ببیند چه شد! W.A.S.P Sleeping(in the fire)...acoustic Touch, touch in the flame's desires Feeling the pain's denial, And your fingers in the fire Look, look in the candle light See in the flame of life And my spell is our lie Taste the love The Lucifer's magic that makes you numb The passion and all the pain are one You're sleeping in the fire Taste the love The Lucifer's magic that makes you numb You feel what it does and you're drunk on love You're sleeping in the fire I gaze at the flame and fire burn And cry out the name of which I yearn ...... لینک دانلود آهنگ: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] حجم فایل: 5.3 MB راستی WASP یعنی زنبور(بیشتر زنبوری که عسل نداره)
__________________ ...Watashi wa | |||||||||
| | |
| 9 کاربر از TheRock بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #50 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,365 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | رضا جان, ممنونم از اهنگ Wasp واقعا که آهنگ عجیبی است و فضا سازی غریبی دارد. ![]() ![]()
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() | |||||||||
| | |
| 4 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |