| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #51 (permalink) | |||||||||
| سرپرست بخش های موسیقی خارجی - ایرانی - سایر ملل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008 محل سکونت: کرج سن: 25
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | طرفداران Modern Talking حتما از این آهنگ خوششون میاد ![]() در دهه 80, تقریبا در تمامی اروپا بغیر از انگلستان, گروه Modern Talking فرمانروایی می کرد. موفقیت این گروه سبب شد تا Dieter Bohlen (همان نوازنده گروه که تهیه کننده نیز بود) دست به تشکیل گروه های مشابه بزند. دو گروه C.C.Catch و Blue System حاصل این کار بودند. بهمین خاطر کار های این 3 گروه بسیار شبیه هم است. آهنگی براتون انتخاب کردم از C.C.Catch ,که یک آهنگ به سبک Euro Dance است, نکته جالب که باعث شد این آهنگ رو انتخاب کنم, این بود که در این آهنگ رقصی و کلابی از گیتار برقی استفاده شده و حتی در قسمتی از آهنگ بصورت تقریبا سولو نواخته می شود. در کل آهنگ خوش ریتم و زیبایی است, البته برای کسانی که به این سبک علاقه دارند. گروه یا خواننده: C.C.Catch آهنگ: Cause you are young سال: 1985 سبک: Euro Dance / Disco لینک مستقیم دانلود: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 02:45 AM | |||||||||
| | |
| 8 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #52 (permalink) | |||||||||
| سرپرست بخش های موسیقی خارجی - ایرانی - سایر ملل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008 محل سکونت: کرج سن: 25
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | خب بچه ها یه دهه بیایم جلوتر ![]() آهنگی که امروز براتون انتخاب کردم از زیباترین آهنگ های دهه 90 است. از گروهی آلمانی و به سبک پاپ. و اما توضیح در مورد آهنگ: اسم این آهنگ "درخت لیموی زرد" است,در فرهنگ آلمانی درخت لیموی زرد نشانه تنهایی و رخوت است. و در این ترانه به روزی اشاره می کند که شاعر در انتظار معشوق است ولی او نمی آید و این تنها رخوت و تنهایی است که به سوی شاعر می آید. نکته جالب دیگر استفاده از تمی کلاسیک در این آهنگ است که سبب می شود شما براحتی آن را از بر کنید. گروه: Fool's Garden (باغ یک احمق) آهنگ: Yellow Lemon Tree سال: 1996 سبک: Euro Pop لینک مستقیم دانلود: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 02:35 AM | |||||||||
| | |
| 12 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #53 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ازتون خواهش می کنم این آهنگ رو دانلود کنید ![]() شاید از عنوان تاپیک تعجب کنید ولی واقعا ازتون می خوام که این آهنگ رو دانلود کنید و خوب گوش بدید, می تونم تضمین کنم که 80-70% از کسانی که به این آهنگ گوش بدن ازش خوششون میاد. آهنگی که براتون انتخاب کردم Song in Red and Grey(ترانه ای به رنگ قرمز و خاکستری) ![]() ![]() Suzanne Vega است.(همان سازنده و اجرا کننده تم سریال باخانمان). نام دارد,هنرمندی که آن را ساخته و اجرا کرده آهنگ متعلق است به آلبوم Songs in Red and Grey(ترانه هایی به رنگ قرمز و خاکستری), که در سال 2001 به بازار آمد و نقطه عطفی در کارنامه این هنرمند بحساب می آید. با اینکه این آلبوم پرفروش نشد ولی از نظر مجلات و منتقدین موسیقی جزو برترین و هنری ترین آلبوم های آن سال قرار گرفت. تمامی آهنگ های این آلبوم به جدایی عاطفی و فیزیکی در یک رابطه احساسی اشاره دارند, که بی دلیل نیست, زیرا که این آلبوم پس از جدایی هنرمند از همسرش ساخته شد و این موضوع بروشنی در ترانه ها و حتی موسیقی قابل رویت است. هنرمند: Suzanne Vega آهنگ: Song in Red and Grey سال: 2001 سبک: Alternative Pop /Rock,Folk / Pop ترانه سرا و آهنگساز: Suzanne Vega ![]() ![]() ![]() لینک دانلود مستقیم: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] واما ترانه و ترجمه: ----------------------------------------------------------------- the reproach in your daughter's most beautiful face made me wonder just how she could know of that something that happened between you and me so much more than a long time ago نگاه شکوه آمیزی که برروی چهره زیبای دختر تو نشسته است (که یکی از زیباترین چهره هاست) مرا به تعجب وا می دارد که چطور فهمیده است آن چه را که بین من و تو اتفاق افتاد خیلی پیش تر از زمان های دور her mother, I can see, lives within her still cause she looked at me with her eyes though I had only just met her right then I feel that she peeled back my guilty disguise مادر آن دختر, حس می کنم, که هنوز با او زندگی می کند بخاطر اینکه آن دختر, با چشمان مادرش مرا می نگرد با اینکه من آن زن را فقط یکبار در آن لحظه و در آن جا دیدم (اشاره به اتفاقی در گذشته) احساسم این است که با اینکه گناهکار بنظر می رسیدم, ولی او مرا تبرئه کرد did i break the thread, or did you break the thread well at this point we could ask who cares as for the promises broken and frayed it's 19 years late for repairs آیا من این رشته را پاره کردم, یا تو این کار را کردی (اشاره به رابطه) بهر حال, حالا می توانیم بپرسیم که چه کسی برایش مهم است (یعنی کسی برایش مهم نیست) وقتی که تمام عهد و پیمان ها شکسته شد و پاره شد 19 سال برای ترمیم خیلی دیر است (اشاره به گذشت زمان از آن اتفاق) the grey pewter vase held the deep red rose one piece of coral shone white by the brass candlestick near your red velvet coat is everything I can recall of one night گلدان خاکستری رنگ, رزی به رنگ قرمز آتشین را در خود جای داده بود یک تکه صدف به سفیدی هرچه تمامتر می درخشید در کنار شمعدانی برنجی در نزدیکی کت قرمز-بنفش تو و اینها تمام چیز هایی است که از آن شب بخاطر دارم (اشاره به شب رخ دادن خیانت) will you please tell me why I remember these things after all of this time, I don't know i must have left all those feelings inside cause that year I had no courage to show می توانی لطفا به من بگویی که چرا من این چیز ها را بیاد می آورم؟ بعد از این همه مدت, نمی دانم, من باید تمامی آن احساسات را در درون خود باقی می گذاشتم زیرا که در آن سال, جرات ابرازش را نداشتم was i the name you could never pronounce or did i even figure at all all of this happened before she was born did i shadow her young pencil marks on the wall آیا من اسمی بودم که نمی توانستی تلفظش کنی؟ یا آیا اصلا هویتی داشتم؟ تمام این چیز ها قبل از بدنیا آمدن آن دختر روی داد آیا من, بر نقش های تازه ی مداد آن دختر, سایه افکندم؟ (یعنی آیا من شادی های کودکانه اش را در محیط گرم خانواده از بین بردم؟) still i am sure i was only but one of a number who darkened that door of your home and your hearth and your family and wife who'd been darkened so often before هنوز هم اطمینان دارم که من تنها کس بودم اما یکی از آن همه, که این درب را کوبیدند درب ِ خانه تو, آشیانه تو و خانواده تو و همسر تو را که بار ها در گذشته کوبیده شده بود (یعنی خیلی ها غیر از من آمدند و رفتند) oh, the red leaf looks to the hard gray stone to each other, they know what they mean somewhere, their future is still yet to come in ways that are yet as of now unforeseen آه,برگ قرمز به سنگ سخت خاکستری می نگرد (گلدان و رز) و هریک می دانند که دیگری به چه معنا است جایی دگر, آینده آنها رقم خواهد خورد طوری که حالا و هنوز غیر قابل پیش بینی است
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 02:41 AM | |||||||||
| | |
| | #54 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | تقدیم به امیر حسین نازنین (Vinkenzo سفری به وسعت R&B![]() در تاریخ موسیقی R&B, شاید کمتر آرتیستی را بیابید که به اندازه Etta James دچار اینچنین معظلات بزرگی در زندگیش شده باشد, از اعتیاد به مواد مخدر گرفته و ترک کردن های مداوم, تا شکست های مالی و روحی و ... اما هیچیک از این شکست ها در موسیقی وی تاثیری نگذاشت و او با آهنگ هایی از سبک های Soul, Blues, Jazz, RocknRoll و Gospel با شالوده R&B, توانست تا بنوعی از بنیانگذاران سبک R&B و از برترین آرتیست های آن شود. آهنگی بسیار زیبا از ایشان را برای شما انخاب کرده ام, به نام Fool That I Am, که ساخته Floyd Hunt, از برترین ترانه سرایان و آهنگسازان سبک Soul در دهه 50 و 60, است و Etta James توانست با صدا و موسیقی خاص خودش آن را به آهنگی از سبک R&B تبدیل کند. البته این آهنگ, با داشتن توازنی زیبا بین کارهای خالص Blues و کارهای بسیار حرفه ایSoul ,Pop و Jazz یک شاهکار در تاریخ موسیقی بشمار می آید. ترانه این آهنگ, همان داستان همیشگی عشق یکطرفه است, اما صدای Etta شما را به اوج احساسات می برد, بطوریکه می توانید با آن ساعت ها گریه کنید. (من خودم نیم ساعتی باهاش گریه کردم.) آرتیست: Etta James آهنگ: Fool That I Am (من چه احمقی هستم) سال: 1961 سبک: Early R&B/ Soul-Blues ساخته: Floyd Hunt لینک دانلود مستقیم: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] پسورد: satiran.com.itech2.net ----------------------------- تکه ای از ترانه و ترجمه آن: But we couldn't see eye to eye So, darling, darling, darling, This is goodbye. But I still care, but I still care, And oh, fool that I am. Oh, but I still care, Fool that I am ولی ما نمی تونیم دوباره رو در رو بشیم پس عزیز, عزیز, عزیز این یعنی خداحافظی اما من هنوز برام مهمه, اما من هنوز برام مهمه و آه, من چه احمقی هستم. آه, من هنوز برام مهمه, من چه احمقی هستم
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/01/15 در ساعت 11:19 PM | |||||||||
| | |
| | #55 (permalink) | ||||||||||
| کاربر استاد ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2007 محل سکونت: No-Where
سپاسگزاری ها: 19,695 در 4,523 پست 10,958 بار سپاسگزاری شده است درجه: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1169 / 1670 قدرت محبوبیت: 163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ممنون بیژن جان بازم مثل همیشه گل کاشتی داداشی ![]() دستت درد نکنه این بیژن دیگه همه ی توضیحات رو میده آدم میمونه دیگه چی بگه ... خداییش دیگه از این کامل تر نمیشد توضیح داد![]() ![]() ![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]()
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]!...Sharing Our Pain [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] I Breathe Music [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] | ||||||||||
| | |
| | #56 (permalink) | ||||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
داداشی, من از تو ممنونم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() | ||||||||||
| | |
| | #57 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | آهنگی با نام مسیرهای زندگی ![]() گروهی که از اواسط دهه 80 کارش را شروع کرد و توانست با حفظ سبک خود به یکی از سطح بالاترین گروه های سبک های Synthpop ,New Wave تبدیل بشه و در موزیک امروز مقام بالایی داشته باشه. آهنگی که براتون انتخاب کردم از کارههای دهه 00 این گروه است, آهنگی درباره مسیر زندگی و رشد و نمو انسان و بالغ شدن وی. نکته جالب در مورد این آهنگ,استفاده از یکی از تم های موسیقی قدیمی نروژ هستش که زادگاه گروه نیز می باشد. نکته دیگر چند خط اول این آهنگ است که از شعری از پادشاه Olav Vنروژ ,که در مورد گذر زمان و نماندن اثر از چیز ها, سروده شده. گروه: A-ha آهنگ: Lifelines سال: 2002 سبک: Synthpop ,New Wave لینک دانلود از سایت up.foraten [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 02:44 AM | |||||||||
| | |
| | #58 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() خانم Kim Wilde در این دهه بسیار معروف بودند, ولی حیف که نتونستن این معروفیت رو حفظ کنن. آهنگی که براتون انتخاب کردم جزو اولین کارهاشون بود که موسیقی و ترانه ای متفاوت با دیگر کارهاشون داره. نظر سایت AllMusic در مورد این آهنگ: "به جرات می توان گفت که این آهنگ, زیباترین آهنگی بود که Kim Wilde در عمر هنری خود, ضبط کرد" متن ترانه در مورد آزادی ذهن و روح است. نکته جالب در مورد آهنگ این است که در یک دقیقه انتهایی آهنگ, ناگهان صدای گیتاری اضافه می شود و بر لطافت آن می افزاید. خواننده: Kim Wilde آهنگ: Can You Hear It سال: 1983 سبک: New Wave لینک دانلود مستقیم [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] -------------------------------------------------------------------------- Feel it in the rushing wind Brushing up against your mind Look for a way to go Head for the border sign You could be gone You could be far away Soon you must fly free در بادی که به تندی می گذرد, احساسش کن در لحظه ای که ذهنت را نوازش می دهد به دنبال راهی برای رفتن باش به سمت مرز پیش برو تو میتوانستی رفته باشی می توانستی خیلی دور باشی بزودی باید آزادانه پرواز کنی And yes Somehow you'll find what you've been missing There was more to life Than visions we had dreamed about و آری تو آن چه را گم کرده بودی, بنحوی پیدا خواهی کرد زندگی بسیار بیشتر از رویاهایی است که در سر پرورانده ایم ...
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 02:49 AM | |||||||||
| | |
| | #59 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | آهنگی به نام: به سوی پنجره ام بیا ![]() دوستان عزیزم, می خواهم ترانه ای برای شما بگذارم که درباره عشقی ممنوع سخن می گوید. عشقی ممنوع که هیچکس درکش نمی کند, هیچکس آن را نمی فهمد. به سبب این عشق, عاشق دارد زنده زنده می میرد. جامعه اش ترکش می کند, به او تهمت می زنند, آزارش می دهند. ولی او همچنان عاشق است. و این ترانه, داستان زندگی خود هنرمند است, داستان ضجرهایش,داستان نامهربانی ها. مطمئن هستم که به دلتان خواهد نشست. هنرمند: Melissa Etheridge آهنگ: Come To My Window سال: 1994 سبک: Folk/Rock ترانه سرا و آهنگساز: Melissa Etheridge ![]() ![]() ![]() لینک مستقیم دانلود: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] -------------------------------------------------------------------- تکه ای از ترانه و ترجمه آن: I don't care what they think I don't care what they say What do they know about this love anyway برایم مهم نیست که چه فکر می کنند برایم مهم نیست که چه می گویند و (نیز برایم مهم نیست که) در مورد این عشق چه می دانند ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Come to my window Crawl inside, wait by the light of the moon Come to my window I'll be home soon به سوی پنجره ام بیا به درون خیز بردار, در کنار نور ماه صبر کن (تا هر وقت داخل شد, تو نیز داخل شوی) به سوی پنجره ام بیا من بزودی درون خانه خواهم بود
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 02:53 AM | |||||||||
| | |
| 7 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #60 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | آهنگی بیاد Kurt Cobain امروز دوست عزیزم فرزان جان با این آهنگ من رو شگفت زده کرد:![]() ![]() ساخت. این فیلم تکان دهنده آن قدر واقع گرایانه آن روز ها را به تصویر می کشد که شما را حیرت زده می سازد.شخصیت اصلی فیلم,Blake که شخصیتش دقیقا بر اساس شخصیت Kurt Cobain پایه گذاری شده, هنرمندی است جدا از جامعه خویش, که از درد و رنج زندگی پرمخاطره خود می گریزد و به تنهایی روی می آورد. او از دست کاراگاهی خصوصی می گریزد و به خواسته های همسرش بی اعتنایی می کند. بیشترین بخش فیلم به پرسه زدن های Blake و زمزمه های وی,مربوط می شود. ما او را بارها در حال نواختن گیتار در خیابان و کلاب های کثیف پایین شهر می بینیم, تا اینکه بالاخره با جسد وی روبرو می شویم که به نظر می رسد خودکشی کرده باشد. این فیلم, مانند داستان مرگ Kurt Cobain, سعی می کند همه چیز را در مورد مرگ Blake در ابهام گذارد. و اما آهنگی که من و فرزان برای شما انتخاب کردیم, Death to Birth(مرگ تا زاده شدن) نام دارد که توسط بازیگر نقش Blake, آقای Michael Pitt ساخته شده و در فیلم اجرا می شود. خواننده: Michael Pitt آهنگ:Death to Birth سال: 2005 سبک: Grudge/Alternative Rock لینک مستقیم دانلود [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] ----------------------------------- این هم تکه ای از ترانه آن: Smells the taste of all we waste Could feed the others But we smother each other With the nectar and pucker the sour مزه تمام چیزهایی که هدر داده ایم را استشمام می کند آیا می تواند دیگران را نیز تغذیه کند اما ما یکدیگر را به آرامش فرا می خوانیم با کمک عصاره (وجود خویش) و فشرده کردن روز های تلخ (خویش) (اشاره به مرگ) Of sugar sweet weather blows through our trees Swims through our seas flies to the last gasp we left on this earth, oh ohh از شکر شیرینی آب و هوا درون درختان (وجودمان) رخنه می کند و درون دریا های (وجودمان) شنا می کند و پرواز خویش را تا باقی ماندن آخرین نفس در این کره خاکی, ادامه می دهد. (اشاره به مرگ) It's a long lonely journey from death to birth it's a long lonely journey from death to... it's a long lonely journey from death to birth oh, it's a long lonely journey from death to...birth این یک سفر طولانی است از مرگ تا زاده شدن این یک سفر طولانی است از مرگ تا... این یک سفر طولانی است از مرگ تا زاده شدن اوه...این یک سفر طولانی است از مرگ تا... زاده شدن
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 02:56 AM | |||||||||
| | |
| 7 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |