| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #61 (permalink) | |||||||||
| سرپرست بخش های موسیقی خارجی - ایرانی - سایر ملل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008 محل سکونت: کرج سن: 25
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ترانه ای برای مادری که فرزندش را از دست می دهد ![]() گروه افسانه ای The Kinks, جزو اولین گروه های موسیقی Rock N Roll بحساب می آید, که توانست این سبک را به اوج برساند, اما چندان دوست ندارم راجع به گروه حرف بزنم و دوست دارم اهنگ را بررسی کنم. ترانه Some Mother's Son (فرزند مادری) در واقع داستان کشته شدن فرزندان بی گناه صد ها مادر, در جنگ است. این ترانه جانگداز که ترانه ای ضد جنگ است, با مخالفت های شدید روبرو شد و حتی در بعضی کشور ها, آلبومی که در آن قرار داشت, ممنوع شد. اما از نظر منتقدین, این آلبوم,با نام Arthur (Or the Decline and Fall of the British Empire شاهکاری بود که همتا ندارد و زیباترین ترانه های ضد جنگ در آن قرار دارد. گروه: The Kinks آهنگ: Some Mother's Son سال: 1969 سبک: Pop/Rock,British Invasion ترانه سرا و آهنگساز: Ray Davies لینک مستقیم دانلود: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] ---------------------------------------------------------- تکه ای از متن ترانه: Some mother's son lies in a field Someone has killed some mother's son today Head blown up by some soldier's gun While all the mothers stand and wait Some mother's son ain't coming home today Some mothers son ain't got no grave فرزند مادری بر روی خاک افتاده است امروز, کسی فرزند مادری را کشته است سرش با تفنگ سربازی متلاشی شده است هنگامی که تمام مادران ایستاده و منتظرند فرزند مادری امروز به خانه بر نمی گردد فرزند مادری, قبری ندارد (بی نام دفن شده است) . . . They put his picture on the wall They put flowers in the picture frame Some mothers memory remains آن ها عکسش را به دیوار زده اند آنها درون قاب عکس, گل گذاشته اند خاطره و یاد فرزند در ذهن مادری, باقی می ماند
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 03:03 AM | |||||||||
| | |
| 7 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #62 (permalink) | |||||||||
| سرپرست بخش های موسیقی خارجی - ایرانی - سایر ملل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008 محل سکونت: کرج سن: 25
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | و سبکی به نام New Romantic ![]() سبک New Romantic در دهه 80 میلادی شکل گرفت, این سبک در واقع تلفیقی از سبک های Synth pop, Soul و Jazz بود. به علت این تلفیق زیبا, آهنگ های این سبک بسیار نو بنظر می رسند حتی اگر بعد از 20 سال به آن ها گوش دهید. گروهی که در این سبک بسیار خوش درخشید گروه Spandau Ballet (رقص باله بهمراهی اسپاندو (نوعی تفنگ آلمانی)) بود که در سال 1983, این سبک موسیقی را به اوج خود رساند. آهنگی که براتون انتخاب کردم, Gold (طلا) نام دارد که در مورد عشقی است به معشوقی سرد و بی روح, معشوقی که مثل طلا, سخت و غیر قابل دسترس است و عاشقش را می آزارد. ![]() گروه: Spandau Ballet آهنگ: Gold سال: 1983 سبک: New Romantic لینک دانلود از سایت up.foraten [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] ------------------------------------ تکه ای از ترانه: After the rush has gone I hope you found a little more time Remember, we were partners in cryin It’s only two years ago The man with the suit and the pace You knew that he was there on the case Now he’s in love with you – he’s in love with you But love is like a high prison wall If you could leave me standing so taaaa-aaaaaa-aaaaall بعد از خوابیدن طوفان ها امیدوارم که وقت بیشتری برای خود پیدا کنی بخاطر بیار, ما جفت هایی برای گریه کردن بودیم (با هم گریه می کردیم) و از آن جریان, تنها 2 سال می گذرد (بخاطر بیار) مردی با لباس رسمی و در مسیر زندگی و می دانستی که او تنها آن جا بود بخاطر وجود تو و حالا او عاشقت است - عاشق توست اما عشق مثل دیوار بلند زندان است کاش می گذاشتی که بسیار بلند تر (از این دیوار) بایستم Gold – alway believe in your soul You’ve got the power to know – you’re indestructable Always believing ´cause you are gold – like that you’re ´bout to return Something I could have learned – you’re indestructable Always believing طلا - همیشه روح خود را باور داری تو قدرت شناخت را داری - تو فنا ناپذیری همیشه ایمان داری زیرا که تو طلا هستی - بنظر می رسد که می خواهی بازگردانی آن چه را که من باید یاد می گرفتم - تو فنا ناپذیری همیشه ایمان داری **یعنی: تو مثل طلا سخت عنصر هستی و هیچ چیز بر تو اثر ندارد
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 03:06 AM | |||||||||
| | |
| 8 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #63 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سفری دوباره به موسیقی راک ![]() ![]() نه تعجب نکنید, اسم آهنگی که براتون انتخاب کردم, Year Of The Cat (سال گربه) است. در این آهنگ آقای Al Stewart از نجوم ویتنامی, الهام گرفته اند. در ویتنام سالی است به نام سال گربه(یا در بعضی نقاط سال خرگوش), این سال هر 12 سال یکبار فرا می رسد و طبق نظر عوام, سالی است که در آن از تشویش و نگرانی خبری نیست. آخرین سال گربه 1999 بوده و سال قبل از بیرون آمدن این آهنگ یعنی سال 1975 خود یک سال گربه بوده است. در مورد موسیقی این آهنگ هم, استفاده از سولو ی طولانی گیتار,پیانو,ویولون و ساکسوفون از خصلت های خاص آن است که تا امروز, این آهنگ را در تاریخ موسیقی راک متمایز کرده است. خواننده: Al Stewart آهنگ: Year Of The Cat سال: 1976 سبک: Soft Rock لینک دانلود از سایت up.foraten [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] ----------------------------------- تکه ای از ترانه آن: She comes out of the sun in a silk dress running Like a watercolour in the rain Don't bother asking for explanations She'll just tell you that she came In the year of the cat آن دختر از خورشید بیرون می آید, در حال دویدن با لباسی ابریشمین مثل نقاشی آبی در باران خودت را با پرسیدن دلیل خسته نکن او تنها به تو خواهد گفت که آمده در سال گربه She doesn't give you time for questions As she locks up your arm in hers And you follow 'till your sense of which direction Completely disappears او به تو زمانی برای سوال کردن, نمی دهد هنگامی که دستانت را بدور کمرش می پیچد و تو او را دنبال می کنی, تا جایی که قدرت جهت یابی تو به کلی محو می شود ***آن دختر, نماد صلح و آرامش است که تنها در سال گربه می آید
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 03:10 AM | |||||||||
| | |
| | #64 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ترکیب گیتار آکوستیک و گیتار الکتریک بله, گروه Heart از گروه های بسیار سطح بالا و متفاوت در موسیقی Rock و بخصوص سبک Hard Rock می باشد. این گروه در چارت برترین آرتیست های Hard Rock که توسط VH1 بثبت رسید, رتبه 57 را از آن خود کرد. ![]() از ویژگی های منحصربفرد این گروه, ترکیب موسیقی folk و Hard Rock است بهمین علت, شما در آهنگ های این گروه ترکیب زیبای گیتار آکوستیک و گیتار الکتریک را براحتی احساس می کنید. از دیگر ویژگی های خاص آن این است که گیتاریست آکوستیک آن یک زن است, که در تاریخ موسیقی, بسیار منحصربفرد است و همچنین خواننده این گروه هم یک زن است که برای این سبک, در دهه 70, بسیار خارق العاده بوده است. و جالب تر این که این دو زن خواهر هستند. ![]() ![]() و اما آهنگ ما, آهنگ Crazy On You است که جزو اولین کارهای این گروه می باشد که توجه همگان را بخود جلب کرد, این آهنگ با سولو ی گیتار آکوستیک آغاز شده و ناگهان با گیتار الکتریک ترکیب می شود. ![]() ![]() ![]() و اما ترانه آن راجع به آمال زنی است که می خواهد با عشقبازی در یک شب, کل مشکلات دنیا را از یاد ببرد. ![]() ![]() ![]() گروه: Heart آهنگ: Crazy On You سال: 1976 سبک: Hard Rock ترانه سرا و آهنگساز:Ann Wilson,Nancy Wilson (همان دو خواهر) ![]() لینک دانلود از سایت up.foraten [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] ---------------------------------- گوشه ای از ترانه: My love is the evenin' breeze touchin' your skin The gentle, sweet singin' of leaves in the wind The whisper that calls after you in the night And kisses your ear in the early moonlight And you don't need to wonder, you're doing fine My love, the pleasure's mine عشق من همچو نسیمی شامگاهی ست, که پوستت را نوازش می دهد نرم و لطیف, همچو آواز برگ ها در برابر باد زمزمه ای که در شب, بدنبال تو می گردد و گوش تو را در زیر نور ماهی که تازه درآمده, می بوسد و تو, لازم نیست که تعجب کنی, تو کارت را بخوبی انجام می دهی عشق من, لذت ازآن من است Let me go crazy on ya Crazy on you Let me go crazy, crazy on you, ohhh بگذار تا دیوانه ات بشوم دیوانه ات بشوم بگذار تا دیوانه ات بشوم, دیوانه ات بشوم,... ***با اجازه از استاد شهیار قنبری ![]() , یه مقدار از سبکشون تو ترجمه تقلید کردم
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 03:13 AM | |||||||||
| | |
| | #65 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | وقتی که بزرگان دو سبک با هم همکاری می کنند ![]() دوستان من, B.B.King از بزرگان سبک soul و blues است. Eric Clapton نیز از برترین گیتاریست های تاریخ موسیقی Rock است. این دو بزرگ در سال 1985, در آلبوم Six Silver Strings, با هم همکاری بسیار زیبایی داشتند. با ادغام سبک ها, این آلبوم به سبک blues-rock مبدل شد که بسیار بسیار زیبا بود. آهنگی که براتون انتخاب کردم Into the Night نام دارد و درمورد تنهایی یک انسان است. در مورد انسانی که با اینکه در میان جمع است ولی از جمع دور است و غرق در تنهایی خویش. هنرمند: B.B.King ![]() ![]() آهنگ: Into the Night سال: 1985 سبک: blues-rock ترانه سرا و آهنگساز: Eric Clapton ![]() ![]() لینک دانلود از سایت up.foraten [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] ------------------------------- تکه ای از ترانه آن: There’s people all around me But I feel so alone I guess they'd like to help me But I have to do it on my own I know I don't have much of a choice I'll go out of my mind Or into the night مردم در اطراف من هستند اما من بشدت احساس تنهایی می کنم گمان می کنم که می خواهند به من کمک کنند اما من مجبورم این کار را به تنهایی انجام دهم می دانم که قدرت انتخابی ندارم من دیوانه خواهم شد یا به درون پوچی و تاریکی سقوط خواهم کرد ![]() ![]() ![]()
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 03:18 AM | |||||||||
| | |
| 9 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #66 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | گروهی بنام ذهن های ساده ![]() گروه Simple Minds از گروه های برتر دهه 80 است. این گروه با تولید آلبوم هایی هنری, توانست نظر بسیاری از منتقدین را بخود جلب کند. بیشترین معروفیت این گروه به اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 باز می گردد. گروه, در این زمان با تولید کارهایی با اندیشه های سیاسی خاص, توانست شاهکارهایی در موسیقی بیآفریند. آهنگی که براتون انتخاب کردم Mandela Day (روز ماندلا) نام دارد که برای آزادی ماندلا خوانده شده, ترانه ای سیاسی با موسیقی بسیار زیبا, که حتی اگر از تم سیاسی آهنگ خوشتون نیاید, قطعا از موسیقی آن لذت خواهید برد. این آهنگ در آلبوم Street Fighting Years (سال های دعواهای خیابانی) قرار دارد که توسط منتقدین بسیار ستایش شده و مجله های موسیقی به آن 5 ستاره داده اند. گروه در این آلبوم با بزرگانی چون Lou Reed![]() و Peter Gabriel![]() همکاری داشته است.![]() آهنگ: Mandela Day سال: 1988 سبک: Pop/Rock لینک دانلود از سایت up.foraten [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] ------------------------------------- تکه ای از ترانه آن: It was 25 years they take that man away Now the freedom moves in closer every day Wipe the tears down from your saddened eyes They say Mandela's free so step outside 25 سال از زمانی که ماندلا را تبعید کردند, می گذرد و حالا,آزادی, هر لحظه و هر روز نزدیک تر می شود (آزادی) گریه را از چشمانی غمگین, پاک می کند آن ها می گویند که ماندلا آزاد است, پس قدم بیرون بگذار Oh oh oh oh Mandela day Oh oh oh oh Mandela's free اوه, روز ماندلا اوه, ماندلا آزاد است
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 03:20 AM | |||||||||
| | |
| | #67 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 ورژن کاملا متفاوت از یک آهنگ ورژن اول: دوستداران موسیقی, آهنگ معروف I Will Survive, را می شناسند. این آهنگ برای اولین بار توسط Gloria ***nor اجرا شد, به یکی از معروفترین و زیباترین آهنگ های سبک Disco مبدل شد. نتنها ریتم بسیار زیبایی دارد, بلکه ترانه آن هم بسیار زیباست. ترانه این آهنگ, از زبان عاشقی دلشکسته بیان می شود, که در خود احساس قدرت می کند تا زندگی خود را بعد از یک جدایی سخت, ادامه دهد. ![]() آهنگ: I Will Survive سال: 1979 سبک: Disco لینک دانلود از سایت up.foraten [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] ورژن دوم: و اما ورژن دوم که کاملا در سبکی متفاوت با ورژن اول اجرا شده است, توسط گروه معظم REMساخته شده است. سبک این ورژن Folk/Rock است . وقتی خواننده گروه, Michael Stipe , این آهنگ را می خواند, یک حس غم و اندوه به شما منتقل می شود.احساس همدردی شدید نیز با خواننده خواهید کرد, زیرا جوری می خواند که انگار واقعا این بلا سرش آمده است. [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]![]() گروه: R.E.M آهنگ: I Will Survive سال: 1996 سبک: Folk/Rock لینک دانلود از سایت up.foraten ([فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] ----------------------------------------------------------------------- تکه ای از ترانه: At first I was afraid, I was petrified Kept thinkin' I could never live without you by my side Then I spent so many nights thinking how you did me wrong And I grew strong And I learned how to get along اولش خیلی ترسیدم, از ترس خشکم زده بود همش به این فکر می کردم که بدون تو و تنها, نمی تونم زندگی کنم بعدش, شب وروز به این فکر کردم که تو با من بد کردی و قوی شدم و یاد گرفتم که چه جوری با قضیه کنار بیام Go on now, go walk out the door Just turn around now 'Coz you're not welcome anymore Weren't you the one who tried to break me with goodbye Did you think I'd crumble Did you think I'd lay down and die Oh no not I, I will survive For as long as I know how to love, I know I'll stay alive I've got all my life to live And I've got all my love to give I'll survive I will survive Hey hey حالا, پاشو برو, از در برو بیرون همین الان برگرد چون, تو دیگه اینجا جایی نداری تو, اون کسی بودی که با خداحافظیش می خواست من و داغون کنه؟ فکر می کردی به زانو در میام؟ فکر می کردی میفتم و می میرم اوه, نه, من زنده می مونم تا زمانی که بدونم چه جوری دوست داشته باشم, زنده می مونم من تموم عمرم رو, واسه زندگی کردن دارم و تموم عشقم رو, واسه بخشیدن دارم من زنده می مونم من زنده می مونم هی هی ----------------------------------- ***دوستان شرمنده بابت ترجمه, ولی باید عامیانه ترجمه می کردم که حسش منتقل بشه
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() | |||||||||
| | |
| 6 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #68 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | و آهنگی از سبک Symphonic death metal گروه بزرگ Haggard, که گروهی آلمانی است از برترین گروه های سبک Symphonic metal بشمار می آید. این گروه از اوایل دهه 90 کار خود را آغاز کرد, در ابتدا سبکش تنها death metal بود ولی بعد سبک خود را به Symphonic metal تغییر دادند و از موسیقی فولکولور و کلاسیک در کارهایشان استفاده کردند. برترین کار این گروه, آلبوم And Thou Shalt Trust... the Seer (و تو باید بپذیری ... ای پیشگو), بود که در سال 1997 منتشر شد و موسیقی متال را دگرگون کرد. این آلبوم مضمونی تاریخی دارد و به قرون وسطی مربوط می شود. آهنگی که برای شما انتخاب کردم نیز, از همین آلبوم انتخاب شده است و مضمون آلبوم را دنبال می کند. **جالب است بدانید که خواننده و گیتاریست گروه ,آقای Asis Nasseri ![]() , اصالتا ایرانی هستند.**![]() گروه: Haggard آهنگ: The Day As Heaven Wept (روزی که بهشت ضجه زد) سال: 1997 سبک: Symphonic death metal لینک دانلود از سایت up.foraten [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] ------------------------------------------ و تکه ای از ترانه آن: One of man's darkest chapter, it has just begun In the sign of the cross they rise It's the epoch of the inquisition Too many brothers and sisters have died یکی از تاریکترین بخش های زندگی انسان, آغاز شده است در زیر پرچم صلیبی که برافراشته اند این عصر تفتیش عقاید است بسیاری از برادران و خواهران ما بقتل رسیده اند The scenery shows the ashes of some who tried to refuse Rising smoke becomes one with the dim light of the pale and lurid moon Can dark clouds hide the hidden from the mighty eye of god Using his name on the pretext of deciding who's allowed to live and who's not(It's a very dark night, nobody outside Silence wrapps up the land, as suddenly Hoof beats destroy all sleep In a very dark night این چشم انداز, نمایانگر خاکستر افرادی است که تلاش کردند سرپیچی کنند این دود افراشته شده, با نور بسیار اندک یک ماه رنگپریده و تهوع آور, یکی شده است آیا این ابرهای تیره و تار, می توانند این صحنه های ناپیدا را از چشمان خداوند متعال مخفی کنند؟ استفاده از نام او به منزله تصمیمی برای اینکه, چه کسی زنده بماند و چه کسی بمیرد( این یک شب بسیار تیره است, هیچکسی نیست خاموشی, سرزمین را دربرگرفته است, تا اینکه ناگهان صدای سم (چهارپایان) تمام خواب را نابود می کند در یک شب بسیار تیره و تار
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() | |||||||||
| | |
| 7 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #69 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | می دوند به سمت تپه, می آیند تا جانتان را بگیرند ![]() دوستان عزیزم در ادامه پست قبلی, باز هم می خواهم آهنگی را که درباره جنگ ساخته شده است, بگذارم. گروه افسانه ای Iron Maiden از بنیانگذاران سبک Heavy Metal بشمار می رود. این گروه که در سال 1975 تشکیل شد, توانسن به موسیقی زمان خویش رنگ تازه ای ببخشد. بسیاری از گروه های مطرح سبک Heavy Metal, خود را مدیون این گروه می دانند. آهنگی که برای شما انتخاب کرده ام, Run to the Hills نام دارد. این آهنگ مربوط به جنگ سرخپوستان, با سفید پوستانی است که سرزمین آن ها را اشغال کرده اند. نکته بسیار جالب این آهنگ این است که از زبان 3 شخص متفاوت سخن می گوید. در قسمت اول یک سرخپوست به نام Cree سخن می گوید, در قسمت دوم یک سرباز سفید پوست و در قسمت آخر یک بیننده بی طرف سخن می گوید. این آهنگ به تاثیر از فیلم Soldier Blue ساخته شده است؛ این فیلم تصویر جنایات یک دهکده سرخپوستی بنام Cheyenne توسط ارتش سفیدپوستان را نشان می دهد. ![]() گروه: Iron Maiden آهنگ: Run to the Hills سال: 1982 سبک: Heavy Metal ترانه سرا و آهنگساز: Steve Harris ![]() ![]() ![]() ![]() لینک دانلود مستقیم آهنگ: -------------------------------[فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] تکه ای از ترانه آن از (زبان شخص سوم): Soldier blue on the barren wastes Hunting and killing their game Raping the women and wasting the men The only good Indians are tame Selling them whiskey and taking their gold Enslaving the young and destroying the old سرباز آبی پوش بر روی زباله هایی بی مصرف شکار می کند و نابودشان می کند به زنها تجاوز می کند و مرد ها را می کشد (بی مصرف می سازد) تنها سرخپوستان خوب, آن رام شده ها هستند به آن ها ویسکی (استعاره از هیچ) می فروشد و طلاهایشان را می برد جوانان را به بردگی می گیرد و پیران را نابود می سازد
| | |
| | #70 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | و بعد از هر جنگی, آرامشی است ![]() بعد از دو آهنگ تاپیک قبلی, که آهنگهایی جنگی بودند. واقعا نیاز به آرامش را حس می کنم. می خواهم یک آهنگ بسیار لطیف و زیبا از گروه Bangles برای شما بگذارم. این ترانه, Eternal Flame (شعله ابدی) نام دارد. ترانه ای عاشقانه و متفاوت که نام آن اشاره ای به ستاره بی فروغ موسیقی, Elvis Presley دارد و نیز از باور مسیحیان و یونانیان باستان بر وجود آتش هایی خاموشی ناپذیر, نشئت گرفته است. [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] گروه: Banglesآهنگ:Eternal Flame سال: 1989 سبک: Pop لینک دانلود مستقیم آهنگ: ----------------------------------------------------------------[فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] تکه ای از ترانه آن: Say my name, sun shines through the rain A whole life so lonely And then you come and ease the pain I don't want to lose this feeling ...ooooohhhh.... نام من را بگو, خورشید دارد از میان باران می تابد یک زندگی تنهای تنها و بعد, تو می آیی و درد را تسکین می دهی اصلا نمی خواهم که این احساس را از دست بدهم... اوه ه ه ه Close your eyes, give me your hand Do you feel my heart beating Do you understand Do you feel the same Am I only dreaming Is this burning an eternal flame چشمانت را ببند, دستتت را به من بده آیا صدای تپش قلبم را می شنوی؟ آیا درک می کنی؟ آیا تو نیز این احساس را داری؟ یا شاید من تنها دارم خیال می کنم آیا این آتش سوزان, شعله ای ابدی است؟ (اشاره به آتش عشق)
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |