| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (permalink) | |||||||||
| سرپرست بخش های موسیقی خارجی - ایرانی - سایر ملل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008 محل سکونت: کرج سن: 25
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | با سلام خدمت همگی با اجازه مدیران محترم این سایت, من این بخش را در سایت دیگری نیز دارم, ولی از آنجایی که اینجا بازدید کننده بیشتری دارد,می خواهم این بخش را اینجا نیز داشته باشم. من در این قسمت میخواهم سبک ها و آهنگ های متفاوتی را به دوستان معرفی کنم.
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() | |||||||||
| | |
| 18 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #2 (permalink) | |||||||||
| سرپرست بخش های موسیقی خارجی - ایرانی - سایر ملل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008 محل سکونت: کرج سن: 25
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | اولین آهنگ مربوط است به گروه Cocteau Twins سبک این موسیقی Dream Pop &Alternative Pop/Rock هست. نکته جالب در مورد این گروه: شما نمیتوانید ترانه را به درستی تشخیص دهید. در ضمن مجله معظم Roling Stones به آلبومی که این آهنگ در آن بوده که آلبوم سال 1983 هستش امتیاز 5/5 داده یعنی شاهکار این هم از لینک دانلودش: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2008/08/25 در ساعت 10:11 PM | |||||||||
| | |
| 19 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #3 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | و آهنگی که امروز براتون انتخاب کردم, آهنگی است که موسیقی ندارد و باصطلاح فقط Vocal هستش. این آهنگ بسیار تکان دهنده تجربه شخصی خود خواننده است, داستان حادثه ای است که طی ان کسی می خواهد به این خواننده تجاوز کند و او را بکشد ولی او موفق به فرار می شود. نکته دیگر در مورد این خواننده این است که اگر طرفدار گروه Evanescence هستید, این را بدانید که خود Amy Lee در مصاحبه هاش به کرات گفته که بسیاری از الهامات خود را از Tori Amos گرفته است. راستی این بار متن ترانه رو هم قرار دادم. این ترانه مربوط به آلبوم Little Earthquake سال 1991 هستش. این هم از لینک دانلود [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2008/08/25 در ساعت 10:12 PM | |||||||||
| | |
| 14 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند | Arman, bahman_a, DeltaGuard, emozione, Farzan, H A N I E H, HaniE, IYIostafa, Lord Masoud, mahdiss, pirooooz, pony, Reza, حوخ |
| | #4 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | یک ترانه متفاوت از گروهی ایرلندی قرار دادم. دوستان توجه کنند که این ترانه برخلاف موسیقی آرامش بخشی که دارد, متن فوق العاده غمناکی دارد. تنها در جایی از آهنگ امیدی به آینده دارد که آن هم به نظر پوچ می آید. این متن می توانست بر روی یک موسیقی متال اجرا شود, ولی در اینجا بسیار بر خلاف سبکش قرار گرفته است. اما با تمام این تفاسیر بسیار بسیار زیباست. نام گروه: The Adventures ترانه: Broken Land سال: 1988 سبک: Alternative Pop/Rock, Celtic Pop این هم از لینک دانلودش بهمراه متن ترانه: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2008/08/25 در ساعت 10:12 PM | |||||||||
| | |
| 14 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #5 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | اینم یک ترانه هولناک درباره انفجار اتمی, ترانه ای که طی آن پروسه انفجار و نابودی توضیح داده می شود. از زبان بچه ای که درون رحم مادر است. ![]() ![]() نمیدونم چی بگم, راستی متن رو هم گذاشتم. خواننده: Kate Bush آهنگ:Breathing سال: 1981 سبک: Progressive Rock/Art Rock راستی بچه ها, این خواننده خیلی بزرگه, سبک خاصی داره و از دوستان david gilmour و یا بهتر بگم از یاران قدیمیشه.
| | |
| 17 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند | Arman, bahman_a, Dante_2681, DeltaGuard, emozione, faridkarami, Farzan, H A N I E H, HaniE, Lord Masoud, MohsenIT, pirooooz, pony, pro_67, Reza, Vinkenzo, حوخ |
| | #6 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | آهنگی که امروز انتخاب کردم از هنرمندی است که شاید اسما نشناسید ولی حتما آهنگ تم سریال باخانمان یادتون هست, ایشون سازنده این آهنگ بودند و آهنگ ما از ایشون هستش. این آهنگ بسیار ملودیک در سال 1986 برای خودش غولی بود, اگر به این آهنگ دقت کنید میبینید که اصلا به حال و هوای اون سال ها نمی خوره و انگار که متعلق به اواخر دهه نوده. نکته بسیار جالب این آهنگ استفاده از مترادف هایی بسیار زیباست که خدمتتون عرض می کنم: Left of center Off of the strip In the outskirts In the fringes In the corner Out of the grip تمام این عبارات به معنی در حاشیه قرار داشتن هستن که به زیبایی هرچه تمامتر در کنار هم قرار گرفته اند. نکته دیگر درمورد این آهنگ این است که برخلاف سایر آهنگ های دهه 80 از پیانو در آن بشکل بارزی استفاده شده و به زیبایی هرچه بیشتر آن با تلفیقش با گیتار افزوده. من این آهنگ رو برای خیلی از دوستام که سلیقه های متفاوتی در موسیقی داشتن, گذاشتم و همه خوششون اومد,بنظرم این اهنگ یه جورایی جادو کننده است. خواننده: Suzanne Vega آهنگ: Left Of Center سال: 1987-1986 سبک: Alternative Pop/Rock, Ballad ترانه و موسیقی از: Suzanne Vega لینک دانلود آهنگ با کیفیت بالا از سایت Up.Foraten [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 01:10 AM | |||||||||
| | |
| 17 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند | **@R@$**, Arman, bahman_a, Dante_2681, DeltaGuard, emozione, faridkarami, Farzan, H A N I E H, HaniE, Lord Masoud, MohsenIT, pirooooz, pony, pro_67, Reza, حوخ |
| | #7 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | آهنگی که صددرصد قبلا گوشه هایی از اونو شنیدید و اگر طرفدار راک هستید از این آهنگ کف می کنید. ![]() دوستان خوبم, حتما گروه افسانه ای Fleetwood Mac را می شناسید, این گروه که از دهه 60 تا بحال فعالیت دارد, یکی از بهترین گروه های سبک Album Rock و Soft Rock هستش. از بهترین اعضا این گروه خانم Stevie Nicks بود که با صدای خشدار خودش همه را متعجب کرد, صدایی خشن و پر رمز وراز, جوری که در دهه های 70 و 80 به او تهمت جادوگر بودن زدن. در کنار همکاری با گروه,تصمیم گرفت تا آلبوم های Solo یا انفرادی بسازد,که در سال 1981 اولین آلبومش به بازار آمد و ترانه Edge of Seventeen(اوج هفده سالگی) او جزو بهترین آهنگ های آن سال شد و جایزه Grammy را از آن خود کرد. این آهنگ, آهنگی است هراس انگیز با تمی ناآرام,نکته جالب این است که شما تم این آهنگ را در بسیاری از آهنگ ها بخصوص سبک راک و متال شنیده اید. ![]() و اما درباره این ترانه: در پست بعد مفصل توضیح میدهم. خواننده: Stevie nicks آهنگ: Edge of Seventeen سال: 1981 سبک: Soft Rock یا Hard Rock واقعا کسی نمی تونه نظر قطعی بده ![]() لینک دانلود آهنگ از سایت up.Foraten [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 01:19 AM | |||||||||
| | |
| 18 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند | Arman, bahman_a, Dante_2681, DeltaGuard, emozione, faridkarami, Farzan, H A N I E H, HaniE, Lord Masoud, MohsenIT, mostafase7en, pirooooz, pony, pro_67, Reza, حوخ, دادار |
| | #8 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | و اما در مورد این ترانه خارق العاده Stevie Nicks خود میگوید: هنگامی که در حال ساختن آلبوم بودم,خبر بدی به من رسید و خبر این بود که عمویم در وضعیت بدی بسر می برد و بسیار ناخوش احوال بود,تصمیم گرفتم سریعا بخانه برگردم و برگشتم. دیدم عمویم بر روی تخت افتاده و تنها پسرش کنار اوست,هیچکس در خانه نبود ما 3 نفر تنها بودیم,و من هم در اتاق ماندم,در کنار تخت نشستم و دستش را گرفتم,تا غروب کسی بخانه بازنگشت و من همچنان دست او را گرفته بودم که ناگهان نفسش بند آمد و چشمانش را باز کرد و اول نگاهی به پسرش بعد به من انداخت و بعد ناگهان دستانش شل شد. من به بیرون دویدم ولی کسی نبود و ناگهان دیدم که آنطرف پنجره هال خانه, کبوتر سفیدی پرواز کرد(white winged dove). و تصمیم گرفتم شعری برای این واقعه بسازم و این واقعه را با نوجوانی خویش و خاطراتش تلفیق کنم.من و تیمم این اهنگ را در 2 روز بدون استراحت و وقفه ضبط کردیم و آنچنان انرژی داشتیم که هیچکس خسته نشد. شما اگر خوب گوش دهید متوجه میشوید که در قسمت هایی از ترانه ضجه میزنم و این صدا درواقع صدای قلب من است. در مورد حادثه دوم نیز Stevie Nicks می گوید: روزی بخانه Tom Petty (از موسیقیدانان معروف امریکایی) رفتم و با زنشJane Pettyداشتم صحبت می کردم که ناگهان گفت به شوخی گفت: Tom را موقعی دید که در اوج هفده سالگی بود (At the Edge of Seventeen) که این عبارت کنایه آمیز یعنی زمانی که کله اش گرم بود,من سریعا این عبارت را یادداشت کردم و به او گفتم ترانه ای می سازم که نامش همین عبارت یعنی Edge of Seventeen باشد,نه او و نه شوهرش فکر نمی کردند من جدی گفته باشم. آری,این ترانه با این فکر آغاز شد و بعد به دوران نوجوانی من و مرگ دایی من و همچنین زندگی John Lennon ![]() ![]() کشیده شد. و میدانم که دیگر هیچگاه نمی توانم ترانه ای به این بزرگی بسازم.خیلی صادقه, خوشم میاد ازش ![]() ![]() ![]()
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 01:21 AM | |||||||||
| | |
| 16 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #9 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | این هم یک آهنگ برای کسانی که موسیقی ریتمیک و کلابی دوست دارند,منتها از هنرمندی بزرگ ![]() آهنگ معشوقه نیمه وقت اما این آهنگش بسیار رقصی و کلابی است,حالت instrumental این آهنگ,خوراک تلویزیون ما در سال های 60 و 70 شمسی خودمون بوده,بهمین خاطر شما قطعا تم آن را سریعا بخاطر می آورید. خلاصه که حالشو ببرید,و خوش حالم که در تاریخ موسیقی چنین آهنگ رقصی و با مفهومی ساخته شده. خواننده: Stevie Wonder آهنگ: Part-Time Lover سال: 1985 سبک: Disco/Club و شاید بشه گفت Soul/Urban ![]() ![]() ![]() لینک دانلود آهنگ از up.foraten [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/06/12 در ساعت 01:27 AM | |||||||||
| | |
| 16 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند | bahman_a, Dante_2681, DeltaGuard, emozione, faridkarami, Farzan, H A N I E H, HaniE, mehdi777, MohsenIT, pirooooz, pony, pro_67, Reza, Vinkenzo, حوخ |
| | #10 (permalink) | |||||||||
| کاربر ویژه (VIP) ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2008 محل سکونت: پشت کامپیوترم
سپاسگزاری ها: 431 در 253 پست 1,025 بار سپاسگزاری شده است درجه: 14 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 348 قدرت محبوبیت: 20 ![]() ![]() | وسط معرفی مفیدی که اینجا راه انداختید و البته بعد از تشکر به گله کنم! استناد به Rolling stones که حتی برند خودش رو هم قبول نداره و نمراتش همیشه مایه به راه افتادن بساط خندهی جامعهی موسیقی بوده چندان قابل قبول(حداقل برای شخص بنده نیست)حالا میشه نشست و بررسی کردن که اصلاً به من چه؟ ![]() و خب من هم گفتم یه چیزی به اینجا اضافه کنم..باشد که مفید واقع شود! چیزی که اضافه میکنم یه سؤاله!و اونم اینه که این متفاوت چطور لحاظ شده؟یعنی اصولاً من یا ما چه عناصری رو متفاوت بدونیم تا باییم و طبق اونها یه اثر موسیقی رو اینجا معرفی کنیم؟یه توضیحی من باب روشن سازی بشه بد نیست. با تشکر
__________________ ...Watashi wa | |||||||||
| | |
| 11 کاربر از TheRock بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |