| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #421 (permalink) | |||||||||
| کاربر ویژه (VIP) ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2008 محل سکونت: پشت کامپیوترم
سپاسگزاری ها: 431 در 253 پست 1,025 بار سپاسگزاری شده است درجه: 14 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 348 قدرت محبوبیت: 20 ![]() ![]() | قبلا یه مرام داخلی بین کسایم که لینک میذاشتن بود که آلبومای هنوز منتشر نشده رو نذارن برای دانلود که حرکت انسانی ای بود...هنوزم همچین کاری حس انسانیت رو به همراه داره یا نه؟ اتفاقا من این یه مورد رو ترجیح میدم فیک باشه.حیفه بخدا!
__________________ ...Watashi wa ویرایش توسط TheRock : 2009/08/10 در ساعت 03:16 AM | |||||||||
| | |
| 4 کاربر از TheRock بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #422 (permalink) | |||||||||
| کاربر ویژه (VIP) ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2008 محل سکونت: پشت کامپیوترم
سپاسگزاری ها: 431 در 253 پست 1,025 بار سپاسگزاری شده است درجه: 14 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 348 قدرت محبوبیت: 20 ![]() ![]() | اول عذرخواهی به خاطر پست پیاپی.من آلبوم آناتما رو دانلود کردم و این عکس زیر پوشه ی اون هست: ![]()
__________________ ...Watashi wa | |||||||||
| | |
| 3 کاربر از TheRock بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #423 (permalink) | |||||||||
| مدير ارشد بخش درخواست ها و بخش موسيقي ايراني ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009 محل سکونت: محله با صفا - خیابون صداقت - کوچه رفاقت سن: 23
سپاسگزاری ها: 2,368 در 2,273 پست 6,531 بار سپاسگزاری شده است درجه: 41 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1043 / 1303 قدرت محبوبیت: 382 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Radiohead - Harry Patch (In Memory Of) 2009 Genre: Experimental/Alternative Rock Origin: United Kingdom Pass: bunalti.com [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] این روزها در سرزمینی زندگی می کنم که در آن دویدن، سهم کسانی است که نمی رسند و رسیدن، حق کسانی است که نمی دوند...» ![]() Go down the field again Just one more goal [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] گفتی: به نظر تو دوست داشتن بهتره يا عاشق شدن؟ گفتم: دوست داشتن... گفتی: مگه ميشه همه ادما دلشون مي خواد عاشق بشند. گفتم:اون كس كه عاشقه مثل كسي ميمونه كه داره تو دريا غرق ميشه ولي اوني كه دوست داره مثل اين ميمونه كه داره تو همون دريا شنا ميكنه و از شنا كردنشم لذت مي بره. تو چشمام نگاه كردی و گفتی: تو چي تو عاشقه مني يا منو دوست داري؟ خيلي اروم گفتم: من خيلي وقته غرق شدم | |||||||||
| | |
| 3 کاربر از B.A.B.A.K بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #424 (permalink) | ||||||||||
| کاربر ![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
سپاسگزاری ها: 5 در 9 پست 35 بار سپاسگزاری شده است درجه: 2 [ ![]() ]سابقه: 0 / 37 قدرت محبوبیت: 5 ![]() | نقل قول:
| ||||||||||
| | |
| 6 کاربر از Marilyn_Manson بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #425 (permalink) | |||||||||
| کاربر ![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
سپاسگزاری ها: 5 در 9 پست 35 بار سپاسگزاری شده است درجه: 2 [ ![]() ]سابقه: 0 / 37 قدرت محبوبیت: 5 ![]() | با سلام خدمت همه دوستان من آلبوم آخر مرلین منسون رو مدتها پیش دانلود کردم که حاوی 15 ترک بود 1. Devour 2. Pretty As a Swastika 3. Leave a Scar 4. Four Rusted Horses 5. Arma-Goddamn-Mother****ing-Geddon 6. Blank and White 7. Running to the Edge of the World 8. I Want to Kill You Like They Do in the Movies 9. WOW 10. Wight Spider 11. Unkillable Monster 12. We're From America 13. I Have to Look Up Just to See Hell 14. Into the Fire 15. 15 ------------------------ در همان آلبوم ترک هایی با عنوان BONUS DISC 1. Arma-Goddamn-Mother****ing-Geddon (Teddy Bears Remix) 2. Leave a Scar (Alternate Version) 3. Running to the Edge of the World (Alternate Version) 4. Wight Spider (Alternate Version) 5. Four Rusted Horses (Opening Titles Version) 6. I Have to Look Up Just to See Hell (Alternate Version) 7. Into the Fire (Alternate Version منتشر شده ! کسی لینکی برای دانلود فقط این ترک های جدید را دارد بما بدهد ؟!
__________________ ![]() I never really hatedfrom the one true GOD,but the gods of the people hated | |||||||||
| | |
| 2 کاربر از Marilyn_Manson بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #426 (permalink) | ||||||||||
| کاربر ارشد ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 2008 محل سکونت: !I donnu سن: 21
سپاسگزاری ها: 646 در 476 پست 1,494 بار سپاسگزاری شده است درجه: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 49 / 495 قدرت محبوبیت: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
__________________ ...Thinking about the past and futur But i know it's useless | ||||||||||
| | |
| کاربر زیر از Alan Wake بابت این پست سپاسگزاری کرده است |
| | #427 (permalink) | ||||||||||
سپاسگزاری ها: 431 در 253 پست 1,025 بار سپاسگزاری شده است درجه: 14 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 348 قدرت محبوبیت: 20 ![]() ![]() | نقل قول:
__________________ ...Watashi wa | ||||||||||
| | |
| 3 کاربر از TheRock بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #428 (permalink) | |||||||||
| مدیر تالار هنر هفتم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2008 محل سکونت: Hollywood
سپاسگزاری ها: 505 در 755 پست 2,396 بار سپاسگزاری شده است درجه: 25 [ ![]() ]سابقه: 122 / 612 قدرت محبوبیت: 169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Velvet Seal - Lend Me Your Wings 2009 Artist: Velvet Seal Album: Lend Me Your Wings Year: 2009 Genre: Gothic Metal Country: Hungary Format: mp3@VBR204kbps Size: 52MB Tracklist: 1. Opening 01:23 2. Lend me Your Wings 03:06 3. The One 04:47 4. Desperati 04:29 5. Torn Within 04:26 6. Where Statues Cry 05:00 7. The Divine Comedy 04:17 8. FreeFall 03:28 9. The Tragic Overture 04:46 [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ ![]() | |||||||||
| | |
| 2 کاربر از (BIGHARAR) بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #429 (permalink) | |||||||||
| مدیر تالار هنر هفتم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2008 محل سکونت: Hollywood
سپاسگزاری ها: 505 در 755 پست 2,396 بار سپاسگزاری شده است درجه: 25 [ ![]() ]سابقه: 122 / 612 قدرت محبوبیت: 169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beast In The Field - Lechuguilla 2009 Artist: Beast In The Field Album: Lechuguilla Year: 2009 Genre: Instrumental/Sludge/Doom Metal Country: United States Format: mp3@VBR199kbps Size: 52MB Tracklist: 1.Condenada Suerte 01:32 2.Mira El Sol 02:20 3.Dry, Dead End Passages 06:33 4.Lake OF Blue Giants 03:57 5.Castrovalva 09:40 6.The Emperor's Throne Room 13:28 [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
| | |
| 2 کاربر از (BIGHARAR) بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #430 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 505 در 755 پست 2,396 بار سپاسگزاری شده است درجه: 25 [ ![]() ]سابقه: 122 / 612 قدرت محبوبیت: 169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Behemoth - Evangelion (2009) 1. Daimonos 2. Shemhamforash 3. Ov Fire and the Void 4. Transmigrating Beyond Realms Ov Amenti 5. He Who Breeds Pestilence 6. The Seed Ov I 7. Alas, Lord Is Upon Me 8. Defiling Morality Ov Black God 9. Lucifer [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |