| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #71 (permalink) | |||||||||
| مدير ارشد بخش درخواست ها و بخش موسيقي ايراني ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009 محل سکونت: محله با صفا - خیابون صداقت - کوچه رفاقت سن: 23
سپاسگزاری ها: 2,370 در 2,276 پست 6,536 بار سپاسگزاری شده است درجه: 41 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1043 / 1304 قدرت محبوبیت: 383 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jordin Sparks - Battlefield 2009 ![]() Artist: Jordin Sparks Album: Battlefield Released: 2009 Style: Pop Format: MP3 VBR Size: 115 Mb Tracklist: 01 - Walking On Snow 02 - Battlefield 03 - Don’t Let It Go To Your Head 04 - S.O.S (Let The Music Play) 05 - It Takes More 06 - Watch You Go 07 - No Parade 08 - Let It Rain 09 - Emergency (911) 10 - Was I The Only One 11 - Faith 12 - The Cure 13 - Papercut 14 - Postcard کد: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] این روزها در سرزمینی زندگی می کنم که در آن دویدن، سهم کسانی است که نمی رسند و رسیدن، حق کسانی است که نمی دوند...» ![]() Go down the field again Just one more goal [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] گفتی: به نظر تو دوست داشتن بهتره يا عاشق شدن؟ گفتم: دوست داشتن... گفتی: مگه ميشه همه ادما دلشون مي خواد عاشق بشند. گفتم:اون كس كه عاشقه مثل كسي ميمونه كه داره تو دريا غرق ميشه ولي اوني كه دوست داره مثل اين ميمونه كه داره تو همون دريا شنا ميكنه و از شنا كردنشم لذت مي بره. تو چشمام نگاه كردی و گفتی: تو چي تو عاشقه مني يا منو دوست داري؟ خيلي اروم گفتم: من خيلي وقته غرق شدم | |||||||||
| | |
| 3 کاربر از B.A.B.A.K بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #72 (permalink) | |||||||||
| مدير ارشد بخش درخواست ها و بخش موسيقي ايراني ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009 محل سکونت: محله با صفا - خیابون صداقت - کوچه رفاقت سن: 23
سپاسگزاری ها: 2,370 در 2,276 پست 6,536 بار سپاسگزاری شده است درجه: 41 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1043 / 1304 قدرت محبوبیت: 383 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cherona - Sound of Cherona 2009 ![]() Artist: Cherona Album: Sound of Cherona Released: 2009 Style: Pop Format: MP3 VBR Size: 63 Mb Tracklist: 01 - Sound of Africa (Heyama) 02 - Ching Chang Chong 03 - Dragonfly 04 - Rigga-Ding-Dong-Song 05 - Dancing in the Rain 06 - In the Middle of Now 07 - Standing Together 08 - Golden Sky 09 - Discotheque 10 - Hurry Up (Sos) 11 - Spaceman 12 - Time for Summer Holidays کد: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] این روزها در سرزمینی زندگی می کنم که در آن دویدن، سهم کسانی است که نمی رسند و رسیدن، حق کسانی است که نمی دوند...» ![]() Go down the field again Just one more goal [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] گفتی: به نظر تو دوست داشتن بهتره يا عاشق شدن؟ گفتم: دوست داشتن... گفتی: مگه ميشه همه ادما دلشون مي خواد عاشق بشند. گفتم:اون كس كه عاشقه مثل كسي ميمونه كه داره تو دريا غرق ميشه ولي اوني كه دوست داره مثل اين ميمونه كه داره تو همون دريا شنا ميكنه و از شنا كردنشم لذت مي بره. تو چشمام نگاه كردی و گفتی: تو چي تو عاشقه مني يا منو دوست داري؟ خيلي اروم گفتم: من خيلي وقته غرق شدم | |||||||||
| | |
| | #73 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 2,370 در 2,276 پست 6,536 بار سپاسگزاری شده است درجه: 41 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1043 / 1304 قدرت محبوبیت: 383 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Luttenberger Klug - Maedchen im Regen 2009 ![]() Artist: Luttenberger Klug Album: Maedchen im Regen Released: 2009 Format: MP3 VBR Size: 82 Mb Tracklist: 01 - Fliegen 02 - Mehr Oder Weniger 03 - Maedchen Im Regen (radio Version) 04 - 100 Flieger 05 - Stop 06 - Sag Doch Einfach (radio Version) 07 - Frei Sein 08 - Willkommen Im Leben 09 - Da Ist Ein Licht 10 - Wie Es Sein Kann 11 - Staerker Als Du Glaubst 12 - Fenster 13 - Kinder 14 - Bleib Stehen 15 - Atemlos کد: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] کد:
| | |
| 4 کاربر از B.A.B.A.K بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #74 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 2,370 در 2,276 پست 6,536 بار سپاسگزاری شده است درجه: 41 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1043 / 1304 قدرت محبوبیت: 383 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cornershop -Judy Sucks A Lemon for Breakfast 2009 ![]() Genre: Pop Label: Phantom Sound Vision Quality: VBR kbps Size: 82.39MB Track List: 01.who fingered rock’n'roll 02.soul school 03.half brick 04.judy sucks a l emon for breakfast 05.shut southall down 06.free love 07.the roll off characteristics (of history in the making) 08.operation push 09.the mighty quinn 10.the constant springs 11.chamchu 12.the turned on truth (the truth is turned on کد: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] NO PASSSS
| | |
| 4 کاربر از B.A.B.A.K بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #75 (permalink) | |||||||||
| سرپرست بخش های موسیقی خارجی - ایرانی - سایر ملل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008 محل سکونت: کرج سن: 25
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Inna - Full Songs and Remixes (2009 ![]() Artist: Inna Title: Full Songs and Remixes Release Date: 2009 Genre: Pop/Dance Tracks: 21 Time: 97 min Size: 218.49 Mb Quality: mp3 / VBR kbps / 44.1kHz / Stereo Tracklist: 01. Inna - Love (Radio Version) 02. Inna - It's Over 03. Inna - Don't Let The Music Die 04. Inna - Fever 05. Inna - Hot 06. Inna - Fly 07. Inna - On & On 08. Inna - Fever (Club Version 2009) 09. Inna - Hot (RMX) 10. Inna - It's Over (Extended Version) 11. Inna - Love (Original Version) 12. Inna - Don't Let The Music Die (Original Mix) 13. Inna - Left Right (Extended Mix) 14. Inna - Hot (Dubainian Club Mix) 15. Inna - Fever (Extented Radio Version) 16. Inna - Hot (Instrumental) 17. Inna - Hot (Dave Silva Remix) 18. Inna - Hot (Dj Grin Dee Club Mix) 19. Inna - Hot (Lambretto Night Mix) 20. Inna - Love (Play & Win Club Mix) 21. Inna - On & On (Chillout Remix) Letitbit: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] Hotfile: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] Vip-File: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] Rapidshare: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() | |||||||||
| | |
| 2 کاربر از azsxdc بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #76 (permalink) | |||||||||
| سرپرست بخش های موسیقی خارجی - ایرانی - سایر ملل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008 محل سکونت: کرج سن: 25
سپاسگزاری ها: 5,484 در 2,794 پست 9,364 بار سپاسگزاری شده است درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 645 / 1075 قدرت محبوبیت: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lady Gaga - Lovegame (The Remixes) (2009 ![]() Album: Lady Gaga - Lovegame (The Remixes) Label: Interscope Release Date: 17-07-2009 Genre: Dance Tracks: 07 Time: 33:57 min Size: 48,5 Mb Quality: mp3 / VBR kbps / 44.1kHz / Joint Stereo Tracklist: 01. Lady Gaga - Lovegame (chew fu ghettohouse fix) featuring marilyn manson) 02. Lady Gaga - Lovegame (robots to mars remix) 03. Lady Gaga - Lovegame (space cowboy remix) 04. Lady Gaga - Lovegame (jody den bredoder club mix) 05. Lady Gaga - Lovegame (dave aude club mix) 06. Lady Gaga - Lovegame (chester french remix) 07. Lady Gaga - Lovegame (main version) Rapidshare [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...][فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] (بخشی که در آن, آهنگ هایی را خواهید یافت که تصور نمی کنید) [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] La Musique Française [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] بعلت پاره ای مسائل شخصی نمی تونم به سایت سر بزنم. دعا کنید برام. ![]() ویرایش توسط azsxdc : 2009/08/16 در ساعت 02:58 PM | |||||||||
| | |
| | #77 (permalink) | |||||||||
| مدیریت کل سایت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: یه جای خوب
سپاسگزاری ها: 49,807 در 9,207 پست 34,009 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 2 درجه: 66 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2471 / 2471 قدرت محبوبیت: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | VA - MTV Top 100 Greatest Pop Songs (2009) Mp3 ~126 Kbps VBR | 389 Mb | 06:51:20 Min |Label: MTV Release Date: 2009 Tracklisting: 01 - Beatles - Yesterday 02 - Rolling Stones - Satisfaction 03 - Nirvana - Smells Like Teen Spirit 04 - Madonna - Like a Virgin 05 - Michael Jackson - Billie Jean 06 - Beatles - I Want To Hold Your Hand 07 - Aretha Franklin - Respect 08 - U2 - With or Without You 09 - Jackson 5 - I Want You Back 11 - The Eagles - Hotel California 12 - The Supremes - Where Did Our Love Go 13 - Guns 'N Roses - Sweet Child O' Mine 14 - Rolling Stones - Brown Sugar 15 - John Lennon - Imagine 16 - Sinead O'Conner - Nothing Compares 2 U 17 - Stevie Wonder - Superstition 18 - REM - Losing My Religion 19 - Madonna - Vogue 20 - Bob Dylan - Like A Rolling Stone 21 - Van Morrison- Brown Eyed Girl 22 - Michael Jackson - Beat It 23 - Roy Orbison - Oh, Pretty Woman 24 - Marvin Gaye - What's Going On 25 - Britney Spears - Baby One More Time 26 - Fleetwood Mac - Go Your Own Way 27 - Prince - When Doves Cry 28 - Hanson - Mmmbop 29 - Queen - Bohemian Rhapsody 30 - Elton John - Your Song 31 - Santana - Smooth 32 - Otis Redding - Sitting On The Dock Of The Bay 33 - The Who - My Generation 34 - Alanis Morrisette - Ironic 35 - Bruce Springsteen - Born To Run 36 - Tlc - Waterfalls 37 - Naughty By Nature - OPP 38 - David Bowie - Changes 39 - Googoo Dolls - Iris 40 - Whitney Houston - I Will Always Love You 41 - Creedence Clearwater Revival - Proud Mary 42 - Police - Every Breath You Take 43 - Rolling Stones - Miss You 44 - Abba - Dancing Queen 45 - Eric Clapton - Tears In Heaven 46 - Smokey Robinson and The Miracles - The Tracks Of My Tear 47 - Van Halen - Jump 48 - Pearl Jam - Jeremy 49 - Bob Dylan - Tangled Up in Blue 50 - Prince - Little Red Corvette 51 - The Temptations - Just My Imagination 52 - Paul McCartney - Maybe I'm Amazed 53 - George Michael - Faith 54 - Fastball - Out of my Head 55 - Nsync - Bye Bye Bye 56 - Gloria Gaynor - I Will Survive 57 - The Go-Gos - Our Lips Are Sealed 58 - The Wallflowers - One Headlight 59 - Stevie Wonder - You Are The Sunshine Of My Life 60 - Billy Joel - Just The Way You Are 61 - Rem - The One I Love 62 - Madonna - Papa Dont Preach 63 - Beatles - In My Life 64 - Elton John - Bennie and the Jets 65 - The Cars - Just What I Needed 66 - Cyndi Lauper - Time After Time 67 - Eminem - My Name Is 68 - Garbage - I'm Only Happy When It Rains 69 - Depeche Mode - Just Can't Get Enough 70 - Beach Boys - Good Vibrations 71 - The Ramones - I Wanna Be Sedated 72 - Tom Petty - Free Fallin' 73 - The Culture Club - Do You Really Want To Hurt Me 74 - Elton John - Tiny Dancer 75 - Sly and The Family Stone - Hot Fun In The Summertime 76 - Radiohead - Creep 77 - Al Green - Let's Stay Together 78 - Green Day - Longview 79 - Janet Jackson - Nasty 80 - LL Cool J - I Need Love 81 - No Doubt - Don't Speak 82 - Michael Jackson - Rock With You 83 - Foreigner - I Want To Know What Love Is 84 - Oasis - Wonderwall 85 - Cheap Trick - Surrender 86 - Human League - Dont You Want Me 87 - Pretenders - Brass In Pocket 88 - Wyclef Jean - Gone Til November 89 - Wham! - Careless Whisper 90 - Brandy and Monica - The Boy Is Mine 91 - Blackstreet - No Diggity 92 - Beegees - Stayin Alive 93 - ACDC - Shook Me All Night Long 94 - Blink 182 - All The Small Things 95 - Chic - Good Times 96 - Def Leppard - Photograph 97 - B52's - Love Shack 98 - Fine Young Cannibals - She Drives Me Crazy 99 - Bizmarkie - Just A Friend 100 - SoftCell - Tainted Love Code: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ غروب آفتاب نزدیک است و من صبح را دوست دارم Comptia Network + Certified ![]() ![]() ![]() خداوند بزرگ دوستت دارم![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| | #78 (permalink) | |||||||||
| مدیریت کل سایت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: یه جای خوب
سپاسگزاری ها: 49,807 در 9,207 پست 34,009 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 2 درجه: 66 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2471 / 2471 قدرت محبوبیت: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] NEW LINKS
__________________ غروب آفتاب نزدیک است و من صبح را دوست دارم Comptia Network + Certified ![]() ![]() ![]() خداوند بزرگ دوستت دارم![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| | #79 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 2,370 در 2,276 پست 6,536 بار سپاسگزاری شده است درجه: 41 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1043 / 1304 قدرت محبوبیت: 383 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Reba McEntire - 50 Greatest Hits - 2009 ![]() Disc 1 01. Reba McEntire - How Blue 02. Reba McEntire - Somebody Should Leave 03. Reba McEntire - Have I Got a Deal For You 04. Reba McEntire - Only in My Mind 05. Reba McEntire - Whoever’s in New England 06. Reba McEntire - Little Rock 07. Reba McEntire - What Am I Gonna Do About You 08. Reba McEntire - Let the Music Lift You Up 09. Reba McEntire - One Promise Too Late 10. Reba McEntire - The Last One to Know 11. Reba McEntire - Love Will Find Its Way To You 12. Reba McEntire - Sunday Kind of Love 13. Reba McEntire - I Know How He Feels 14. Reba McEntire - New Fool at an Old Game 15. Reba McEntire - Cathy’s Clown 16. Reba McEntire - ‘Til Love Comes Again 17. Reba McEntire - Walk On Disc 2 01. Reba McEntire - You Lie 02. Reba McEntire - Rumor Has It 03. Reba McEntire - Fancy 04. Reba McEntire - Fallin’ Out of Love 05. Reba McEntire - For My Broken Heart 06. Reba McEntire - Is There Life Out There 07. Reba McEntire - The Night the Lights Went Out in Georgia 08. Reba McEntire - The Greatest Man I Never Knew 09. Reba McEntire - Take It Back 10. Reba McEntire - The Heart Won’t Lie (With Vince Gill) 11. Reba McEntire - It’s Your Call 12. Reba McEntire - Does He Love You (With Linda Davis) 13. Reba McEntire - Why Haven’t I Heard From You 14. Reba McEntire - She Thinks His Name Was John 15. Reba McEntire - Till You Love Me 16. Reba McEntire - The Heart is a Lonely Hunter 17. Reba McEntire - And Still Disc 3 01. Reba McEntire - Ring On Her Finger, Time On Her Hands 02. Reba McEntire - Starting Over Again 03. Reba McEntire - The Fear of Being Alone 04. Reba McEntire - How Was I to Know 05. Reba McEntire - I’d Rather Ride Around With You 06. Reba McEntire - What If It’s You 07. Reba McEntire - If You See Him, If You See Her (With Brooks & Dunn) 08. Reba McEntire - Forever Love 09. Reba McEntire - Wrong Night 10. Reba McEntire - One Honest Heart 11. Reba McEntire - What Do You Say 12. Reba McEntire - I’ll Be 13. Reba McEntire - I’m a Survivor 14. Reba McEntire - Somebody 15. Reba McEntire - He Gets That From Me 16. Reba McEntire - Because of You (With Kelly Clarkson کد: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
| | |
| | #80 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 2,370 در 2,276 پست 6,536 بار سپاسگزاری شده است درجه: 41 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1043 / 1304 قدرت محبوبیت: 383 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Laura Jansen - Bells - 2009 ![]() Tracklist: 01. The end 02. Bells 03. Single girls 04. Wicked world 05. Perfect 06. Soljah 07. Use somebody 08. Come to me 09. Elijah 10. Signal کد: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
(2008), (2009, (2009), (special, 2009, 2009), akcent, albums, allen, boney.m, booom, britney, burn, chris, chris isaak - mr. lucky 2009, collection, cornell, dance, edition), fame, fara, frank, fray, gaga, halo, i.c.o.n., it's, jackson, janet, jennifer, jones, lacrimi, lady, lily, lopez, love, madonna, march, martina, mcbride, mega, newest, norah, retail, retail), sarah, scream, seduction, shine, sinatra, singles, sings, spears, springbreak, stay, stop, time, های, versions, whatmore, womanizer, [2009], آلبوم, جدیدترین, سال ![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |