| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با انجام مسابقه شطرنج و شرکت در آن موافق هستید؟ | |||
| بله | | 27 | 100.00% |
| خیر | | 0 | 0% |
| رأی دهندگان: 27. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #111 (permalink) | |||||||||
| سرپرست تالار الکترونیک ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: رشت سن: 28
سپاسگزاری ها: 385 در 966 پست 3,303 بار سپاسگزاری شده است درجه: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه: 66 / 660 قدرت محبوبیت: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | خب اولین دوره مسابقات بطور ناقص تمام شد . لطفا نظرات خود را برای مسابقه بهتر و پر ازدحام بعدی بفرمایید.
__________________ باد در اختیار ما نیست ولی بادبانها در اختیار ما است دعوت به همکاری در بخش الکترونیک و الکتروتکنیک | |||||||||
| | |
| 4 کاربر از MajidNemo بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #112 (permalink) | |||||||||
| کاربر ارشد ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2008
سپاسگزاری ها: 1,473 در 502 پست 1,487 بار سپاسگزاری شده است درجه: 21 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 51 / 518 قدرت محبوبیت: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | اقا من یه معذرت خواهی بزرگ به همتون بدهکارم . واقعا از اینکه نتونستم در این مسابقه دلنشین شرکت کنم متاسفم و از همتون معذرت میخوام. واقعا ازتون شرمنده ام. ولی خودتون میدونین که نمیشه مشکلات رو پیش بینی کرد. امیدوارم و بهتون قول میدم که در دور های بعدی از شرمندگیتون در بیام.
__________________ ![]() Autodesk Inventor هر چیزی را که یک مهندس مکانیک بخواهد به او خواهد داد. فقط کافیست اراده کند _____________________ w710 شاهکار سونی اریکسون | |||||||||
| | |
| 5 کاربر از morcielago_asd بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #113 (permalink) | |||||||||
| سرپرست تالار الکترونیک ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: رشت سن: 28
سپاسگزاری ها: 385 در 966 پست 3,303 بار سپاسگزاری شده است درجه: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه: 66 / 660 قدرت محبوبیت: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | مشکلی نیست !!!! اگر بازهم برای دورهای بعدی موافقت داشته باشیم .... برای دور بعدی اقدام می کنم . بهر حال هر وقت هر کدام از شما عزیزان حاضر به بازی باشید ... من همیشه علاوه بر این توی این سایت آنلاین هستم توی سایت شطرنج هم با ایدی black winner یا last pawn نیز آنلاین هستم . موفق و پیروز باشید و شطرنجباز و در صفحه بازی زندگی پات نشوید .
__________________ باد در اختیار ما نیست ولی بادبانها در اختیار ما است دعوت به همکاری در بخش الکترونیک و الکتروتکنیک | |||||||||
| | |
| 7 کاربر از MajidNemo بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #114 (permalink) | |||||||||
| کاربر تازه وارد تاریخ عضویت: Apr 2009
سپاسگزاری ها: 3 Thanked 6 Times in 1 Post درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 قدرت محبوبیت: 0 ![]() | با سلام و تشکر بابت برگزاری این مسابقات من و برخی از دوستان فقط صبحها زمان برای استفاده از اینترنت داریم . لطفا این رو هم مدنظر داشته باشید. ممنون از لطفتون | |||||||||
| | |
| 6 کاربر از shivablue بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #115 (permalink) | |||||||||
| کاربر ![]() تاریخ عضویت: Jun 2009 سن: 21
سپاسگزاری ها: 52 در 17 پست 43 بار سپاسگزاری شده است درجه: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 78 قدرت محبوبیت: 6 ![]() | با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز داشتم بازی شطرنج رو سرچ می کردم به اینجا رسیدم. سایت واقعا جالبی داری. اگه بازی گذاشتی حتما خبرم کن اگه بتونم میام. | |||||||||
| | |
| 5 کاربر از rostami68 بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #116 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 1,473 در 502 پست 1,487 بار سپاسگزاری شده است درجه: 21 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 51 / 518 قدرت محبوبیت: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | یا الله. اقا بعد از مدتها دوباره به لطف این دوست عزیزمون من هم اومدم به این تاپیک. اقا مجید شما قصد ندارین یه مسابقه راه بندازین؟ فکر کنم اکثر دوستان امادگی دارن هااااا
__________________ ![]() Autodesk Inventor هر چیزی را که یک مهندس مکانیک بخواهد به او خواهد داد. فقط کافیست اراده کند _____________________ w710 شاهکار سونی اریکسون ویرایش توسط morcielago_asd : 2009/06/25 در ساعت 10:28 AM | |||||||||
| | |
| 4 کاربر از morcielago_asd بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #117 (permalink) | |||||||||
| مدیر ارشد تالار موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008 محل سکونت: Iran
سپاسگزاری ها: 14,557 در 3,351 پست 9,787 بار سپاسگزاری شده است درجه: 49 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1623 / 1803 قدرت محبوبیت: 819 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام من که همیشه پایه بودم و هستم آقا مجید من را معتاد کرد طوریکه روزی 3 4 ساعت بازی میکردم.فعلا که ترک کردم ![]() ولی حالا امتحان پایان ترم دارم.از 10 به بعد در خدمتم
__________________ Hold up... hold on... don't be scared, You'll never change what's been and gone. May your smile... Shine on... Don't be scared, Your destiny may keep you warm آخرین اخبار از خوانندگان ، به روز ترین موزیک ویدئوها و آلبومهای خارجی فقط در آیتک فقط با یک کلیک یک ظرف غذا به یک نیازمند کمک کنید ( سازمان UNICEF ) ![]() | |||||||||
| | |
| 4 کاربر از DeltaGuard بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #118 (permalink) | |||||||||
| کاربر تازه وارد تاریخ عضویت: Nov 2009 محل سکونت: بندرلنگه سن: 22
سپاسگزاری ها: 0 Thanked 2 Times in 1 Post درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 قدرت محبوبیت: 0 ![]() | من هم هستم واسم خیلی جالبه که بتونم خودم رو با دیگران به صورت یک بازی بسنجم | |||||||||
| | |
| 2 کاربر از mafia2010 بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #119 (permalink) | ||||||||||
سپاسگزاری ها: 1,473 در 502 پست 1,487 بار سپاسگزاری شده است درجه: 21 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 51 / 518 قدرت محبوبیت: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
با سلام خدمت جناب دلتا. اقا بیاین خودمون بریم دنبال این اقا مجید. اون که اگه با خودش باشه شاید نیاد.. ![]() من دلم لک زده واسه بازی............
__________________ ![]() Autodesk Inventor هر چیزی را که یک مهندس مکانیک بخواهد به او خواهد داد. فقط کافیست اراده کند _____________________ w710 شاهکار سونی اریکسون | ||||||||||
| | |
| 3 کاربر از morcielago_asd بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #120 (permalink) | |||||||||
| کاربر تازه وارد تاریخ عضویت: Feb 2010
سپاسگزاری ها: 0 Thanked 3 Times in 1 Post درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 قدرت محبوبیت: 0 ![]() | داداش دمت گرم دلم واسه یه شطرنج توپ تنگ شده بود منم هستم.... | |||||||||
| | |
| 3 کاربر از kale_joosg بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
کاربران, مسابقه, آنلاین, سایت, شطرنج ![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |