| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با انجام مسابقه شطرنج و شرکت در آن موافق هستید؟ | |||
| بله | | 27 | 100.00% |
| خیر | | 0 | 0% |
| رأی دهندگان: 27. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (permalink) | |||||||||
| سرپرست تالار الکترونیک ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: رشت سن: 28
سپاسگزاری ها: 385 در 966 پست 3,303 بار سپاسگزاری شده است درجه: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه: 66 / 660 قدرت محبوبیت: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | همونطور که در بخش ورزشی فراخوان این مسابقه عنوان شده بود در اینجا نیز از کاربران گرامی سایت برای شرکت در این مسابقه دعوت بعمل می آید . لطفا حتما شرکت کرده و هرگونه نظر و پیشنهاد را در مورد این مسابقه عنوان نمایید . با تشکر
__________________ باد در اختیار ما نیست ولی بادبانها در اختیار ما است [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] | |||||||||
| | |
| 17 کاربر از MajidNemo بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #2 (permalink) | |||||||||
| مدیریت کل سایت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: یه جای خوب
سپاسگزاری ها: 49,574 در 9,104 پست 33,614 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 2 درجه: 66 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2460 / 2460 قدرت محبوبیت: 983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | با سلام مجید جان لطفا کمی در مورد جزئیات مسئله بگویید باسپاس
__________________ غروب آفتاب نزدیک است و من صبح را دوست دارم Comptia Network + Certified ![]() ![]() ![]() خداوند بزرگ دوستت دارم![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| 12 کاربر از Arman بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #3 (permalink) | |||||||||
| سرپرست تالار الکترونیک ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: رشت سن: 28
سپاسگزاری ها: 385 در 966 پست 3,303 بار سپاسگزاری شده است درجه: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه: 66 / 660 قدرت محبوبیت: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | خب شرایط شرکت بدین شکل است که ابتدا بایستی نرم افزار PlayChess رو نصب کرده باشید در غیر اینصورت به آدرس زیر رفته ونرم افزار رو دانلود کنید و نصب نمایید. [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] سپس در تاریخی که از طرف مدیریت سایت اعلام خواهد شد به اینترنت متصل شده و نرم افزار شطرنج را اجرا کنید و Login را انتخاب و در پنجره جدید Create New Account را زده و مشخصات را تکمیل نمایید و یه یوزر جدید ایجاد نمایید . حتما کشور را مشخص نمایید و در تکمیل اطلاعات اسم شهر را مشخص نمایید و یه عکس هم بذارید بد نیست . سعی کنید اطلاعات را تکمیل نمایید . بعد از اینکار یوزر خود را در این تایپک با ذکر اسم اصلی و اسم واقعی شهر قرار دهید . بعد از تکمیل گروه بازیها و رسیدن به حد نصاب قرعه کشی انجام شده و طرفین بازی و زمان بازیها مشخص می شود . و یک نفر ناظر هم از بین بازیکنان برای هر مسابقه انتخاب می شود . تذکرات : از تقلب کردن خودداری کنید و از اجرای بازی شطرنج دیگر خودداری نمایید چون توسط سرور بازی شناخته شده و از سایت اخراج می شوید . هیچ بازی دیگری با فرد دیگری در سایت شطرنج نکنید چون در امتیازات اخلال بوجود می آید و فقط طبق جدول بازی ها پیش روید . توجه : برای ایجاد یوزر حتما به اعلامیه مدیریت توجه نمایید و در تاریخ مقرر یوزر ایجاد نمایید. چون این سایت دارای محدودیت زمانی بوده و بعد از یکماه نرم افزار از کار می افتد. کسانی که موافق هستند در این مسابقه شرکت کنند حتما در نظر سنجی شرکت کنند. برای اطلاع یافتن از روند مسابقه حتما پیگیر این تایپک باشید. با تشکر
__________________ باد در اختیار ما نیست ولی بادبانها در اختیار ما است [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] | |||||||||
| | |
| 12 کاربر از MajidNemo بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #4 (permalink) | |||||||||
| کاربر مقداری کوشا ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
سپاسگزاری ها: 77 در 211 پست 551 بار سپاسگزاری شده است درجه: 14 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 32 / 329 قدرت محبوبیت: 12 ![]() | من با این مسابقه موافقم، اما دوتا مشکل هست: 1- اگه ساعتی که شما تعیین می کنید، ساعتی باشی که بازیکن نتونه آنلاین بشه و بازی کنه، باخت واسش محسوب می شه؟ 2- من چک کردم! اما برعکس آن چیزی که شما گفتید، این سایت نتونست تقلب منو تشخیص بده! (استفاده از یک برنامه شطرنج برای محاسبه حرکات)
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] | |||||||||
| | |
| 7 کاربر از amin2755 بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #5 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 385 در 966 پست 3,303 بار سپاسگزاری شده است درجه: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه: 66 / 660 قدرت محبوبیت: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | خب من زمان مسابقات رو شبها پیشنهاد می کنم . و شروع اون رو هم توی ایام عید یا چند روز زودتر.... در واقع باید همه نظر خودشون رو بگن. در انتها خودتون خودتون رو لو دادید ...... چرا تقلب ؟ هدف از این مسابقه ایجاد فضای دوستانه و صمیمانه بین خودمون است . آیا وجدانمون راحت میگیره ؟ سعی کنیم مردانه و عادلانه بازی کنیم . این یک ورزش است . با تشکر
| | |
| 8 کاربر از MajidNemo بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #6 (permalink) | |||||||||
| کاربر مقداری کوشا ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
سپاسگزاری ها: 77 در 211 پست 551 بار سپاسگزاری شده است درجه: 14 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 32 / 329 قدرت محبوبیت: 12 ![]() | حق با شماست، آقا منم هستم.
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] | |||||||||
| | |
| | #7 (permalink) | |||||||||
| کاربر ارشد ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2008
سپاسگزاری ها: 1,473 در 502 پست 1,487 بار سپاسگزاری شده است درجه: 21 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 51 / 518 قدرت محبوبیت: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | با سلام. آقا من هم میخوام تو مسابقه شرکت کنم. ولی با زمان پیشنهادی شما مشکل دارم. چون من شاغلم و از سر کارم ان میشم. پیشنهاد میکنم که این شرایط رو در نظر داشته باشین. چون اکثر کسانی که میان سایت از شرکت و محل کارشون ان میشن. به هر حال اگه جدول مسابقات معلوم شد میشه طرفین توافق کنن و زمان رو بین خودشون تعیین کنن. در ضمن اگه قبل از عید مسابقات شروع بشه خیلی عالیه. با تشکر.
__________________ ![]() Autodesk Inventor هر چیزی را که یک مهندس مکانیک بخواهد به او خواهد داد. فقط کافیست اراده کند _____________________ w710 شاهکار سونی اریکسون [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] | |||||||||
| | |
| | #8 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 385 در 966 پست 3,303 بار سپاسگزاری شده است درجه: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه: 66 / 660 قدرت محبوبیت: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | از حضور شما تشكر مي كنم . بنده هم قبلا گفته بودم كه بايد بعد از نظر سنجي و توافق همه يه زمان مناسب انتخاب شود . هر زماني باشد زودتر از ساعت 7 شب نباشد . در ضمن كساني كه با نرم افزار Playchess كار نكرده اند نرم افزار را نصب كنند و يك يوزر براي خود درست كنند و از چم و خم برنامه مطلع شوند . منتظر نظرات شما عزيزان هستم . در نظر سنجي هم فعلا 4 نفر شركت كرده اند . بقيه هم نظر بدهند . با تشكر
| | |
| 5 کاربر از MajidNemo بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #9 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 385 در 966 پست 3,303 بار سپاسگزاری شده است درجه: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه: 66 / 660 قدرت محبوبیت: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | آقا آرمان شما هم نظر بديد و زماني رو مشخص كنيد .
| | |
| 5 کاربر از MajidNemo بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #10 (permalink) | |||||||||
| سرپرست ارشد تالار ورزش - ناظر سایت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2008 محل سکونت: تهران سن: 21
سپاسگزاری ها: 19,880 در 7,485 پست 19,976 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 4 درجه: 66 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2457 / 2457 قدرت محبوبیت: 1114 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | منم هستم شب باشه بهتره
__________________ ![]() | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
کاربران, مسابقه, آنلاین, سایت, شطرنج ![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |