| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (permalink) | |||||||||
| مدیریت کل سایت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: یه جای خوب
سپاسگزاری ها: 49,868 در 9,259 پست 34,122 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 2 درجه: 67 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2489 / 2489 قدرت محبوبیت: 1011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | با سلام خدمت کاربران گرامی سایت منبعد آخرین اخبار مربوط به رتبه سایت در رنکینگ بین المللی الکسا در این تاپیک به حضور شما خواهد رسید. همچنین تغییرات و روند صعودی و نزولی بودن آن نیز گزارش میشود. لینک اصلی : [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] باسپاس
__________________ غروب آفتاب نزدیک است و من صبح را دوست دارم Comptia Network + Certified ![]() ![]() ![]() خداوند بزرگ دوستت دارم![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| 20 کاربر از Arman بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #2 (permalink) | |||||||||
| مدیریت کل سایت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: یه جای خوب
سپاسگزاری ها: 49,868 در 9,259 پست 34,122 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 2 درجه: 67 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2489 / 2489 قدرت محبوبیت: 1011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | رتبه فعلی سایت در امروز 15 فروردین ماه 88 76,987 میباشد. که نشان دهنده میانگین سه ماه اخیر رتبه سایت بر اساس میزان بازدید روزانه میباشد. در مقایسه با دیروز 1000 رتبه افزایش داشته ایم. نسبت به 6 ماه گذشته -146,881 رتبه صعود کرده ایم. من اینجا جای دارد که زحمات تمام همکاران عزیز تشکر و قدردانی بکنم باسپاس
__________________ غروب آفتاب نزدیک است و من صبح را دوست دارم Comptia Network + Certified ![]() ![]() ![]() خداوند بزرگ دوستت دارم![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| 20 کاربر از Arman بابت این پست سپاسگزاری کرده اند | ***SaGHar***, Alan Wake, DeltaGuard, Eldorado, H A N I E H, ITnevis, joooojex, king, Lord Masoud, MohsenIT, Nani, Navid, Paradise, payman67, Reza, S&H, SICILIAN, topsia7, vahideh, Vinkenzo |
| | #3 (permalink) | |||||||||
| کاربر ویژه (VIP) ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008 محل سکونت: شمال (رودسر) سن: 21
سپاسگزاری ها: 935 در 320 پست 991 بار سپاسگزاری شده است درجه: 16 [ ]سابقه: 38 / 385 قدرت محبوبیت: 30 ![]() ![]() | درود و خسته نباشيد به تمام مديران وكساني كه براي اي تك زحمت كشيدن ! با آرزوي موفقيت بيشتر براتون! | |||||||||
| | |
| 12 کاربر از payman67 بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #4 (permalink) | |||||||||
| کاربر ویژه (VIP) ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008 محل سکونت: sydney
سپاسگزاری ها: 1,049 در 541 پست 1,549 بار سپاسگزاری شده است درجه: 23 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 55 / 555 قدرت محبوبیت: 22 ![]() | wooooooooooow منم تومدرسه یه روط چک کردم بالا رفته well done
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] | |||||||||
| | |
| | #5 (permalink) | |||||||||
| موقوف تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: N 35 -- W 51
سپاسگزاری ها: 33,750 در 4,398 پست 15,442 بار سپاسگزاری شده است درجه: 51 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 626 / 1252 قدرت محبوبیت: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | درود ارمان جان اگر هر سه دامین رو اعلام فرمایید بهتر است یادش بخیر با .net چه رتبه ای داشتیم ![]() | |||||||||
| | |
| | #6 (permalink) | |||||||||
| موقوف تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: تهران
سپاسگزاری ها: 14,658 در 4,705 پست 16,513 بار سپاسگزاری شده است درجه: 50 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 613 / 1226 قدرت محبوبیت: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | اگه net. فيل تر نميشد ،رتبه سايت الان ديدني بود | |||||||||
| | |
| 11 کاربر از Paradise بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #7 (permalink) | ||||||||||
سپاسگزاری ها: 49,868 در 9,259 پست 34,122 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 2 درجه: 67 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2489 / 2489 قدرت محبوبیت: 1011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
مسعود جان دامنه دات نت وضعیت خوبی نداره همچنین دات ارگ که دیگه از رده سایتها تقریبا خارج شده و اینها به دلیل Redirect شدن روی دامنه اصلی هست. ما میتوانیم رتبه قبلی سایت را به دات نت با اس اس ال برگردونیم اما همانطور که خودت هم میدونی مشکلات زیادی برای کاربران دارد پس باید به این امید بود که حداقل دات اینفو ما فیل تر نشه تا باز هم به اوج خودمان بازگردیم باسپاس
__________________ غروب آفتاب نزدیک است و من صبح را دوست دارم Comptia Network + Certified ![]() ![]() ![]() خداوند بزرگ دوستت دارم![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||
| | |
| 11 کاربر از Arman بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #8 (permalink) | |||||||||
| مدیر ارشد بخش اخبار و مقالات آی تی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2009 محل سکونت: شیراز
سپاسگزاری ها: 2,851 در 1,348 پست 5,012 بار سپاسگزاری شده است درجه: 29 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 213 / 711 قدرت محبوبیت: 90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | چرا دامنه ی اصلی سایت ********** شد؟ مشکل بخش موزیک بوده یا بخش عکس ها یا بخش ماهواره؟ مثل بقیه ی سایت ها بالای سایت بزنید این سایت بر طبق قوانین جمهوری اسلامی است تا کمتر ********** بشه! | |||||||||
| | |
| | #9 (permalink) | ||||||||||
سپاسگزاری ها: 49,868 در 9,259 پست 34,122 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 2 درجه: 67 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2489 / 2489 قدرت محبوبیت: 1011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
مشکل اینجا هست که آقایون نمیخواهند پیشرفت یک سایت را ببینند همین و بس !!! البته بنده هنوز هم روی خیلی موارد و تطبیق آن با قوانین جمهوری اسلامی حساسیت دارم. اما مشکل این موارد نبود الان هم به لطف خدا مشکلی وجود نداره فعلا تا بعدا ببینیم که چه میشود. ضمنا این تاپیک در مورد رنکینگ و اعلام آن میباشد نه بحث در مورد دلایل فیل تر شدن سایت پس لطفا از ارسال نامربطو جدا خودداری فرمایید. پستهای اضافی هم تا آخر شب ارشیو میشوند. باسپاس
__________________ غروب آفتاب نزدیک است و من صبح را دوست دارم Comptia Network + Certified ![]() ![]() ![]() خداوند بزرگ دوستت دارم![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||
| | |
| | #10 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 49,868 در 9,259 پست 34,122 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 2 درجه: 67 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2489 / 2489 قدرت محبوبیت: 1011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | با سلام رتبه سایت به افزایش خودش ادامه میدهد و به 74,711 رسیده ایم. این مسئله باعث خوشحالی بنده شد چراکه به روزهای اوج نزدیک میشویم. باسپاس
| | |
| 9 کاربر از Arman بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
alexa, الکسا, اخبار, جهانی, در, رنکینگ, رتبه, سایت ![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |