| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
| اهدای عضو ، اهدای زندگی تالار حمایت از اهدای عضو پس از مرگ مغزی و مرگ طبیعی |
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (permalink) | |||||||||
| موقوف تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: تهران
سپاسگزاری ها: 14,658 در 4,705 پست 16,508 بار سپاسگزاری شده است درجه: 51 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 631 / 1262 قدرت محبوبیت: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() سلام سفیران لقب افرادی هست که به صورت داوطلبانه به واحد پیوند بیمارستان مسیح دانشوری کمک می کنند و این گروه مستقیما تحت نظارت واحد پیوند خود بیمارستان مي باشد این کمک ها شامل کارهایی مثل: وارد کردن فرم های فراد ثبت نام شده به سایت ایران-اهدا هست (چون همه اطلاعات در وبسايت بايد ثبت شود) و یا ادیت کردن فرم هاي ثبت شده در سايت كه براي مرحله پرينت شدن ، آماده شوند پرينت و آماده سازی کارت های افرادی که ثبت نام کرده کرده اند ، برای تحویل به اداره پست کمک در کلیه مراسم هایی که توسط این واحد انجام می شود مثل کمک در کارهای ماقبل و یا روز حشن نفس و یا جشن رمضان ، نمايشگاه كتاب و همایش های دیگر و همینطور تبلیغات و معرفی این عمل انسانی به هر صورتي كه برايشان مقدور مي باشد و ... و در آخر هر کار و ایده ای که بتواند به این امر كمك نمايد ======================================= دوستانی که مایل هستند در این امر به این واحد کمک کنند لطفا به آيدي من پيغام دهند با سپاس | |||||||||
| | |
| 18 کاربر از Paradise بابت این پست سپاسگزاری کرده اند |
| | #3 (permalink) | |||||||||
| کاربر استاد ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2007 محل سکونت: تهران
سپاسگزاری ها: 12,125 در 4,818 پست 9,090 بار سپاسگزاری شده است درجه: 74 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2758 / 2758 قدرت محبوبیت: 330 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | درود دوست عزیز طبق قوانین فروم لطفا فارسی تایپ نمایید با سپاس
__________________ | |||||||||
| | |
| | #4 (permalink) | |||||||||
| کاربر تازه وارد تاریخ عضویت: Jan 2009
سپاسگزاری ها: 0 Thanked 2 Times in 1 Post درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 قدرت محبوبیت: 0 ![]() | سلام ريفيق من از صحبت ها خيلي چيز زيادي دست گيرم نشد اما بهت مي گم من چه امكاناتي دارم و خود بگو از كدوم بهتر استفاده كنم من عضو باشگاه خبر نگاران جوان هستم و يك وبلاگ دارم http://shimoosk.blogfa.com/ علاقه زيادي به گرفتن اين كارت هم دارم و ئوست دارم اگر كمكي ازم رمي آد برات انجام برم | |||||||||
| | |
| | #5 (permalink) | ||||||||||
| موقوف تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: تهران
سپاسگزاری ها: 14,658 در 4,705 پست 16,508 بار سپاسگزاری شده است درجه: 51 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 631 / 1262 قدرت محبوبیت: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام دوست عزيز اگر شما مايل به همكاري هستيد و يكسري از كارهاي فوق از دست شما برمياد به من اعلام كنيد تا شماره تلفن و نام مسئول طرح سفيران رو در واحد پيوند براي شما ارسال كنم موفق باشيد نقل قول:
من در پيغام خصوصي جواب شما رو دادم موفق باشيد | ||||||||||
| | |
| | #6 (permalink) | |||||||||
| کاربر تازه وارد تاریخ عضویت: May 2009 محل سکونت: teh
سپاسگزاری ها: 2 در 6 پست 17 بار سپاسگزاری شده است درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 11 قدرت محبوبیت: 0 ![]() | سلام این سفیرا واقعا باید چی کار کنن؟ | |||||||||
| | |
| کاربر زیر از marmary بابت این پست سپاسگزاری کرده است |
| | #8 (permalink) | |||||||||
| کاربر تازه وارد تاریخ عضویت: May 2009 محل سکونت: teh
سپاسگزاری ها: 2 در 6 پست 17 بار سپاسگزاری شده است درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 11 قدرت محبوبیت: 0 ![]() | ببخشید یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدین که (مسئولیت) چه کارایی به عهده ما میزارن؟ | |||||||||
| | |
| | #10 (permalink) | |||||||||
| کاربر تازه وارد تاریخ عضویت: Mar 2009
سپاسگزاری ها: 1 در 1 پست 1 بار سپاسگزاری شده است درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 قدرت محبوبیت: 0 ![]() | سلام ، من هم کارت اهدا عضو دارم و با سایت آشنایی دارم . اگر کمکی از دستم بربیاد خوشحال می شم ممنون می شم اگه منو بیشتر در جریان بگذارید ایمیل من :... ایمیل ویرایش شد | |||||||||
| | |
| کاربر زیر از aramaccess1 بابت این پست سپاسگزاری کرده است |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
چه, كساني, هستند؟, مسيح, بيمارستان, دانشوري, سفيران ![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |