| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (permalink) | |||||||||
| مدير ارشد بخش درخواست ها و بخش موسيقي ايراني ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009 محل سکونت: محله با صفا - خیابون صداقت - کوچه رفاقت سن: 23
سپاسگزاری ها: 2,368 در 2,273 پست 6,528 بار سپاسگزاری شده است درجه: 41 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1043 / 1303 قدرت محبوبیت: 382 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mariah Carey - Memoirs Of An Imperfect Angel - 2009 ![]() 3.7 MB 3.7 MB 4.1 MB 3.7 MB 4 MB 3.3 MB 3.7 MB 3.7 MB 3.4 MB 808 KB 3.3 MB 3.7 MB 2.2 MB 1006.1 KB 3.7 MB 2.3 MB 3.2 MB .................................................. ............................. [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] این روزها در سرزمینی زندگی می کنم که در آن دویدن، سهم کسانی است که نمی رسند و رسیدن، حق کسانی است که نمی دوند...» ![]() Go down the field again Just one more goal [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] گفتی: به نظر تو دوست داشتن بهتره يا عاشق شدن؟ گفتم: دوست داشتن... گفتی: مگه ميشه همه ادما دلشون مي خواد عاشق بشند. گفتم:اون كس كه عاشقه مثل كسي ميمونه كه داره تو دريا غرق ميشه ولي اوني كه دوست داره مثل اين ميمونه كه داره تو همون دريا شنا ميكنه و از شنا كردنشم لذت مي بره. تو چشمام نگاه كردی و گفتی: تو چي تو عاشقه مني يا منو دوست داري؟ خيلي اروم گفتم: من خيلي وقته غرق شدم | |||||||||
| | |
| | #2 (permalink) | |||||||||
| مدير ارشد بخش درخواست ها و بخش موسيقي ايراني ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009 محل سکونت: محله با صفا - خیابون صداقت - کوچه رفاقت سن: 23
سپاسگزاری ها: 2,368 در 2,273 پست 6,528 بار سپاسگزاری شده است درجه: 41 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1043 / 1303 قدرت محبوبیت: 382 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mariah Carey – Memoirs Of An Imperfect Angel 2CD - 2009 ![]() Disc 1: 01. Betcha Gon Know 02. Obsessed 03. H.A.T.E.U. 04. Candy Bling 05. Ribbon 06. Inseparable 07. Standing O 08. Its A Wrap 09. Up Out My Face 10. Up Out My Face (The Reprise) 11. More Than Just Friends 12. The Impossible 13. The Impossible (The Reprise) 14. Angel (Prelude) 15. Angels Cry 16. Languishing (The Interlude) 17. I Want To Know What Love Is Disc 2 : 01. Obsessed (Cahill Radio Mix) 02. Obsessed (Seamus Haji And Paul Emanuel Radio Edit) 03. Obsessed (Jump Smokers Radio Edit) 04. Obsessed (Friscia And Lamboy Radio Mix کد: [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
__________________ [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] این روزها در سرزمینی زندگی می کنم که در آن دویدن، سهم کسانی است که نمی رسند و رسیدن، حق کسانی است که نمی دوند...» ![]() Go down the field again Just one more goal [فقط کاربران ثبت نام شده می توانند لینک ها را مشاهده کنند . برای ثبت نام کلیک کنید...] گفتی: به نظر تو دوست داشتن بهتره يا عاشق شدن؟ گفتم: دوست داشتن... گفتی: مگه ميشه همه ادما دلشون مي خواد عاشق بشند. گفتم:اون كس كه عاشقه مثل كسي ميمونه كه داره تو دريا غرق ميشه ولي اوني كه دوست داره مثل اين ميمونه كه داره تو همون دريا شنا ميكنه و از شنا كردنشم لذت مي بره. تو چشمام نگاه كردی و گفتی: تو چي تو عاشقه مني يا منو دوست داري؟ خيلي اروم گفتم: من خيلي وقته غرق شدم | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
2009, album, angel, carey, imperfect, mariah, memoirs ![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |