| تبليغات سايت | |
| | |
| آخرین ارسالات سایت |
| |
| |||||||||
| بخش پشتیبانی فنی Technical Support لطفا هر گونه مشکل و سئوالات در مورد کامپیوتر را در این قسمت مطرح کنید |
![]() |
| | ارسال موضوع جدید | LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (permalink) | |||||||||
| کاربر ![]() تاریخ عضویت: Jan 2010
سپاسگزاری ها: 50 در 9 پست 29 بار سپاسگزاری شده است درجه: 3 [ ![]() ]سابقه: 0 / 63 قدرت محبوبیت: 2 ![]() | با سلام برای استفاده از بعضی برنامه های وب روی سیستم برنامه Java Runtime Environment 1.6.0.18 را نصب کردم (قبلا Java Runtime Environment 1.5 را داشتم و مشکلی نبود) ولی حالا در بعضی سایت ها مشکل ایجاد شده و سایت هایی که با ورژن پایین Java Runtime Environment باز میشد حالا پیام JavaScript را هشدار میدهد و دسترسی را غیرممکن میشود . لطفا راهنمایی کنید . با سپاس
__________________ الهی در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان مگردان عطا کن دست بخشش همتم را خجل از روی محتاجان مگردان | |||||||||
| | |
| | #2 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 50 در 9 پست 29 بار سپاسگزاری شده است درجه: 3 [ ![]() ]سابقه: 0 / 63 قدرت محبوبیت: 2 ![]() | لطفا یکی از دوستان یا مدیران این مشکل را راهنمایی کند . باسپاس فراوان
__________________ الهی در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان مگردان عطا کن دست بخشش همتم را خجل از روی محتاجان مگردان | |||||||||
| | |
| | #3 (permalink) | |||||||||
| مدیریت کل سایت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: یه جای خوب
سپاسگزاری ها: 49,868 در 9,259 پست 34,122 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 2 درجه: 67 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2489 / 2489 قدرت محبوبیت: 1011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام دوست عزیز شما jdk هم نصب کردید ؟
__________________ غروب آفتاب نزدیک است و من صبح را دوست دارم Comptia Network + Certified ![]() ![]() ![]() خداوند بزرگ دوستت دارم![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| کاربر زیر از Arman بابت این پست سپاسگزاری کرده است |
| | #4 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 50 در 9 پست 29 بار سپاسگزاری شده است درجه: 3 [ ![]() ]سابقه: 0 / 63 قدرت محبوبیت: 2 ![]() | بله نصب کردم JDK 6 Update 18 یک سایت موزیک مثلا این پیام را میده : OOPS! It looks like you don't have JavaScript enabled... Please enable JavaScript to listen to the music راه حل چی هست ؟ برنامه را Uninstall و دوباره نصب کردم ولی فرقی نکرد
| | |
| | #5 (permalink) | |||||||||
| مدیریت کل سایت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2007 محل سکونت: یه جای خوب
سپاسگزاری ها: 49,868 در 9,259 پست 34,122 بار سپاسگزاری شده است نوشته های وبلاگ: 2 درجه: 67 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2489 / 2489 قدرت محبوبیت: 1011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | براوزرتون چی هست دوست عزیزم ؟
__________________ غروب آفتاب نزدیک است و من صبح را دوست دارم Comptia Network + Certified ![]() ![]() ![]() خداوند بزرگ دوستت دارم![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| کاربر زیر از Arman بابت این پست سپاسگزاری کرده است |
| | #6 (permalink) | |||||||||
سپاسگزاری ها: 50 در 9 پست 29 بار سپاسگزاری شده است درجه: 3 [ ![]() ]سابقه: 0 / 63 قدرت محبوبیت: 2 ![]() |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
java, وب, مشکلات ![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |